Jump to content

Moto Zajednica

lbd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zagreb, HR
  • Motocikl
    KTM 950 Adv

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

lbd's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

51

Reputacija u zajednici

  1. Odlično!! Ako ne bude više sile - dolazim.
  2. Vezano za trasu teške i super teške klase, imam jedno pitanje: mjeri li se na štopericu cijeli krug? Ili se dio mjeri, a dio su spojne dionice? Ako se ne mjeri sve - koliko km se mjeri?
  3. To je trip kompjutor odnosno brojač kilometara za rally sa preciznošću od 10 metara. Ima velike brojke da ga lako vidiš, da ti što manje odvraća pažnju sa ceste, a u vožnji ga usklađuješ sa kilometrima na roadbook-u putem +/- komandi na volanu.
  4. I meni je drugi specijal bio najbolji. Da je bio jos malo tehnicki zahtjevniji - bio bi jos bolji. Zadnji je bio prejednostavan, ali u isto vrijeme i najopasniji - tamo se vozilo preko 130 km//h, ja bi to izbacio zbog sigurnosti odnosno zamijenio ga sa sporijim, ali tehnicki zahtjevnijim specijalom. Sto se duljine tice - pojedinacni specijali su po meni bili dovoljno dugacki. Za nas rekreativce koji nismo u formi bi dulji specijali doveli do pada koncentracije i potencijalnih padova/ozljeda. Ono sto bi ja napravio: dodao bi jos 2-3 specijala duljine i tezine poput ovogodisnjeg specijala 2. Ili bi vozio prolog + 2 puta po 3 specijala, uz manje spojnih dionica. To je lakse za trasirati i osigurati. Oni kojima je to previse - njima se upise neko defaultno vrijeme(recimo vrijeme najsporijeg + 5 min) za specijale koje ne odvoze, ali ih se ne diskvalificira.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja