Jump to content

Moto Zajednica

vuksa86

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vuksa86's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Meni konkretno cerada ne resava problem, ma koliko je cvrsto zategnem uvek se nekako provuku, iscepali su mi vec jedno skroz sa strane,i jedne i druge. Na sediste stavljavljam dve zastite ali to resava samo problem sedista,ali ne i plastike sa leve i desne strane sedista koja je skroz izgrebana.
  2. Pozdrav svima, od skora sam postao ponosni vlasnik Kymca People S 50. Od kako sam kupio motor imam ogroman problem sa mackama,ukoliko neko zna neki nacin kako da se resim problema,a da to nije "potruj ih" molio bih za savet. Motor drzim u dvoristu zgrade, i imam problem sa otprilike 8-9 macaka i macica koliko ih ima trenutno, Macici bikvalno ne silaze sa sedista, povracaju po sedistu i prljaju ga, ne bitno je da li stavim ciradu i zastitu za sediste u svakom slucaju naprave sranje po celom motoru. Dok sede na sedistu grebu plastiku sa strane,kidaju zastitu za sediste itd. Pozdrav svima! Hvala unapred!
  3. Pozdrav svima clanovima foruma i ljubiteljima dvotockasa, nov sam na ovom forumu, pa bih vas zamolio da mi pomognete da pronadjem i kupim vespu et2 50ccm, to bi mi bio prvi motor generalno ( u zivotu da bude ) .Ukoliko znate gde mogu da nadjem neku vespu za pristojne pare javite mi ovde. Unapred hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja