Jump to content

Moto Zajednica

Bedov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Bedov

  1. Ja sam mislio kada je vec pod garancijom, mozda bi mogli da pogledaju sto je to tako, pogotovo ako pokazuje jos vecu brzinu nego sto jeste, to bi znacilo da je max moja brzina oko 80?
  2. Pozdrav! Hteo sam da vas pitam za savet, kupio sam challenger u januaru i presao 1500km. Imam par "problema". 1. Kada menjam brzinu, motor kao da trgne malo, tj. kao da kvacilo nije pritisnuto do kraja. 2. Maksimalna brzina mu je oko 90km/h. 3. Potrosnja mu je oko 4, 4,5l (i to na otvorenom putu sam merio, mada to moze da ide ruku pod ruku sa ovih 90km/h pod velikim obrtajima) Generalno sam prezadovljan sa njim, ali voleo bih ukoliko nesto moze da se uradi sa njim da uradim. Motor je pod garancijom, a majstor mi na ovo uvek govori da tako mora bez da ista pogleda. Tako da me zanima sta ja njemu konkretno mogu reci? I da li mogu sa sigurnoscu da kazem da ostali motori rade nesto bolje?
  3. Sve sto je na fotkama dodje za tu cenu, to mislim na kofere, a cc bar je korman, ne? Ili mislis na naslon? U oba slucaja je tako fabricki. Pozdrav!
  4. E hvala! Da li mozda znate sta moze biti sledece: Kada ukljucim motor (on u neutralnoj brzini, leru) lepo radi i onda kada promenim brzinu on cimne kao da i ne drzim kvacilo. Ili recimo ako stavim u prvu, drzim kvacilo i probam da ga upalim on odma krene da vuce (isto kao da i ne drzim kvacilo) ? Malo sam razocaran sto vec imam tih nekih sitnih problema, ali mozda je i samo do stelovanja?
  5. Evo ih obecane fotke: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70369-sprint-challengerjinlun-jl250vsve-vezano-za-ovaj-motor-i-ideje-za-prepravke/page__st__680__gopid__1436463#entry1436463
  6. Iako sam rekao da cu fotke da okacim na nekoj drugoj temi, kontam da ce i ovde ljudima biti zanimljivo Ponovio sam se sa Challenger-om i utisci su odlicni!
  7. Moguce, icice to bolje sa vremenom. Inace nisam zaboravio na fotke nego ovaj sneg i sad sam ga zapokovao, ali stizu prvom prilikom!
  8. E nisam znao A koja je primena toga? Bilo mi je logicno da mozes recimo da stanes na semaforu i odmoris ruke
  9. E danas je bas stigao ujutru, nisu stigli papiri sa carine pa nije mogao da bude gotov za petak. Odlicni su utisci, nisam podkovan nekim bajkerskim iskustvom da bih dao strucniji odgovor, ali odlicno vuce, dosta lako pali s'obzirom na ovaj minus napolju, cini mi se da kvacilo mozda ima dosta slobodnog hoda (dok se pusta skoro do pred kraj nista se ne desava i onda ga samo odjednom pusti), mozda je normalno al nisam navikao takodje bi mozda lanac mogao da se dotegne, kao da mi zaklepece u nekim trenucima. Pitanje, mozda laicko, da li je normalno da u toku voznje ne moze da se stavi menjac u ler? Fotke sutra stizu!
  10. Pozdrav! Zanima me sta mislite koja je kaciga zgodna za Challenger-a? Bio sam danas u NS da pogledam neke modele i suzio mi se izbor na ovako nesto: http://www.kompp.co.rs/catalog/kacige/jet/kaciga-solid-black.html Ili ovako nesto: http://www.kompp.co.rs/catalog/airoh/kacige/jet/kaciga-jt-bicolor-black-mattwhite.html Nisu to bas ti modeli ali veoma slicno. Varijanta je da prva kaciga ima samo integrisane naocare, koje su dosta kratke i ta kaciga po mom misljenju mnogo vise pase za neki kruzer, a druga ima malo duzi vizir isto crna, mada oblik mi nije toliko privlacan kao prva.
  11. Pozdrav ljudi! Cisto red je da se javim posle duze pauze. Danas sam " Narucio " Challenger-a novog, nisu ga imali trenutno u magacinu ili je neka fora sa sklapanjem istog. Ali eto, u petak stize! Saljem utiske tada!
  12. Odlicno! I jos jedno pitanje imam, nasao sam neku dobru ponudu za Kinroad Xt 250, kako se on rangira naspram Challenger-a? Na fotkama mi izgleda fino, doduse challenger mi je lepsi i ima dva cilindra, ali razlika u ceni je skoro dupla.
  13. Posle duze pauze opet se javljam, i opet su oglasi oskudni za challenger-a. Sad nailazim na Jin lun Challenger-a, isto izgleda kao i Sprintov, i koliko sam skontao Sprint i jeste ustvari Jin lun za ove prostore, ali me zanima da li postoji neka bitnija razlika izmedju njih? Pozdrav!
  14. Nazalost, desile su mi se neke komplikacije sa vlasnikom, a trenutno ne vidim ni jedan oglas za Challenger-a. Dvoumim se da li da cekam da se pojavi neko (ili eventualno skupim pare za novog) ili mozda uzmem princa mada sam video i keeway superlight da se mota za prodaju, a i jeftiniji je, sta o njemu mislite? Verovatno cu na kraju sacekati, ili na neki kredit uzeti ipak challenger-a Hvala, pozdrav!
  15. E pa hvala vam puno momci na brzim odgovorima Ne kazu dzaba da su moto zajednice najdruzeljubivije... Skoro pa sam odlucio da cu da uzmem Challenger-a. Jos mi samo ostaje da vas zamolim za savet oko same kupovine? Ja sam iz Novog Sada, a prodavac od kog sam planirao da ga kupim je iz Pozarevca. Sta je meni (njemu) sve potrebno da se motor preveze do Novog Sada, sta mi je potrebno oko papira, i koja je odprilike procena da ce kostati taj administrativni deo? Pozdrav!
  16. Pozdrav ljudi! Nov sam na ovom forumu iako sam ga cesto iscitavao pre. Dosao sam do neke kinte, od oko 1000e, i odlucio da kupim svoj prvi motor. U sustini zelja mi je bila da to bude chopper, i ova dva motora su mi najvise zapala za oko za ovu cenu. Planirao sam da to bude polovan motor, neko 2008, 2009 godiste. Koja su vasa iskustva sa ovim motorima? Sta bi pre preporucili? I sta uopste mislite o kineskim motorima? Takodje i Keeway speed mi je jedno vreme bio interesantan za manje novca? Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja