Jump to content

Moto Zajednica

Cunjalo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Cunjalo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Nisi trebao da je edituješ,jer možda neko ima isti problem i sada ne mogu da vide problem/objašnjenje,to je baš sebično.
  2. Cunjalo

    Projekt Z2Z

    Izvini na izrazu,ali da li si ti njega jebački uradio,ili te je jebao dok ga nisi završio?
  3. Brate nisi trebao da se trudiš toliko,mogao bi sve da sredim ali ne znam kako da zaglavim taj mehanizam,rolnice nisu očajne ali može da se promene...Koje da stavim?Malossi od 6,5?I koliko koštaju rolnice a koliko ostali delovi za kurblu...Samo to da znam blokade sam poskidao kod majstora pre 3 godine... Pozdrav...
  4. Evo ovako.Motor ostavio jedan dan na kiši,i već se neka opruga ili osovina polomila.Ne bih da gnjavim:Kada ga "kresnem" ona se ne vrati nazad nego moram da je petom udaram da bih opet "kresnuo".I tako stalno,dok ne upali.A nekeda se i na 30° zaglavi pa moram opet da vratim ručno.Kako da zaglavim taj mehanizam jer vidim na Youtube-u kako oni koriste neke zaglavljivače kada menjaju rolnice i slično,i kako da postavim dijagnozu? Valjda će neko da pomogne,ako treba postaviću neku sličicu,ali samo ako ozbiljan pomagač ili majstor zatraži... Pozdrav! P.S. To je onaj Mali Baotian 9 od 50cc,ili ti Sprint sport!
  5. A je l' imaju negde kačketi da se kupe,čuo sam da se lako lomo,još malo uzimam motor i kacigu,najverovatnije sledeće godine
  6. Zašto ne mogu da postavim oglas?

    1. Mikulanac

      Mikulanac

      Nisi punoletan !!!

    2. Sava1

      Sava1

      Daj nekom pa ce ti postavi umesto tebe laganica...

    3. Laki_90

      Laki_90

      Moras da imas minimum 100 postova....

  7. Daj taj oglas od sende...
  8. Pametan si,zrelo razmišljaš.Ali ne ležim uvek na gasu... A i po mom kraju nema pandura,jedino komšija koji me zaustavi i kaže "kako ide?"
  9. Ajde bre ne mešajte babe i žabe! Pod R sam mislio neku Apriliu RS 125,Yamaha YZF,tako nešto,lepo sam rekao do 125 A pod spretan nisam mislio bežanje od pandura nego da mogu da vozim bilo koju vrstu motora i nije mi problem,aj čoveče!
  10. Slobodno dajte predloge za R-ove.. Znam na šta mislite za ovo sa policijom,ali nemam godine da bih polagao,treba mi 16 godina..
  11. Ma ko pita za dozvolu?Ćuti i vozi!
  12. Ja samo pitanja postavljam,ali nisam spamer! E ovako:Hoću motor.Zanimaju me mišljenja na pitanje na koje je nemoguće odgovoriti a glasi:Noviji Kinez ili stariji Japanac (i ostali svetski kvaliteti).Jako sam spretan na dva točka iako od iskustva imam biciklu i skuter od 50 kuba,verujte mi.Znam i da šaltam ali nemam puno iskustva odatle,svejedno,125-ica mi nebi bila problem,vozio sam i 150,ni snaga ni brzina,ja sam speed-freak! Viskok sam oko 180,imam 14 godina,zanimaju me super motard i enduro.Nebih opet da pitam za Ćinđija,ali lepo se čuje,kako i izgleda.Do 700 evra uzimam,ili 800 ako neko 'oće da se nagađa.Kako cepa taj Ćinđi (Qingqi) od 125,video sam par njih od 700-800 evra,da nije to neko sr*nje?Jedan lik sa foruma prodaje Qingqi kao neki street ,naked,ne znam ni ja šta je ono ,mada ako neko nadje i lep oglas Cagive Mito one što liči na dukatija,neka mi pošalje,molim.Ovo sada mi je stvarno bitno da mi odgovorite,pišite,ljudi!
  13. Prošlo je već mesec dana od posta.Kako si sada druže?
  14. Sada sam malo slobodniji sa budžetom a i sa kubikažom...Može nešto polovno do 125cc i 800evra,ne mora biti kine,hvala vam!
  15. Dobro veče članovi,opet ja,sa u neku ruku glupim pitanjem,vraćam se po savet iskusnih bajkera! Da se ne raspišem,imam par prostih pitanja. -Koji su uslovi za polaganje A1 kategorije i koliko to košta? -Koji motor od 50cc kupiti za početnika (nemojte samo o BT-u da mi pričate ) -Koliko košta prenos stranca na nas? Eh,da,kakvi su motori Derbi senda i Aprilia RX50? Eto,valjda ste razumeli,pa mi opširnije odgovorite.Hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja