Jump to content

Moto Zajednica

MZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1839
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: MZ

  1. MZ

    Skitalica

    90/90 napred i 110 pozadi sasvim zadovoljava.
  2. proveri kolektor, možda je oštećen.
  3. Promeni ona prva dva dela (prvi levi i u sredini), vidiš da su propala, totalno oštećena od upotrebe, pazi na onaj zarez( na levom delu) kako ga usmeravaš, našteluj pa oda na sajlu fino štelovaje. ima da radi garant
  4. MZ

    MZ Caffe

    Mislim da je stvarno krajnje vreme da se bavite MZ RIDER temom. Ko ima nešto protiv junskog Mitinga boli me briga nemora da dođe. Elem 7-8-9 Jun, Beljanica planinarski dom , spavanje u domu upotreba kuhinje i svog inventara. Gosti iz inostranstva NE plaćaju ništa, domaći gosti , kao i uvek plaćaju, zavisi koliko bude ljudi od toga će zavisiti kotizacija, kako neko reče. u kotizaciju je uračunata cena smeštaja (300din po osobi) + upotreba kuhinje trpezarije, struje za sva tri dana 3000din. primer, ako dođu 10 domaćih svota za uplatu je minimalno 3000din, šo znači dođe više manja svota novca. I još jednom prestanite sa tim prepucavanjima, kako zašto, odgvor je ETO ZATO.
  5. MZ

    MZ Caffe

    meeting=susret. I ko hoće doćiće , ko neće , neće. I prestanite da me više prozivate bez veze. Prvi susret, skup miting kako hoćete organizovao je baš ovaj Mihac uz pomoć Pikasa i Dukija!!!! I svi su dolazili kao gosti , niko se za ništa nije hvatao da uradi, svaki miting, skup, susret svodio se na ždranje i lokanje i držanje praznih priča. Dobro se zna ko je jurcao , ko je dočekivao i ispraćao goste.Ko je dolazio prvi odlazio poslednji. Nikad se nisam slagao sa megalomanskim zahtevima i razbacivanjem novca, ( u Jasenovu celo prase i 5-6kg mesa ostalo) U Ovčar banji takođe.... Litre rakije je ostajalo, ni jedan dogovor po pitanju plaćanja pića nije ispoštovan... Hvala i onima koji nisu uz ideju MZ RIDER Srbija.
  6. Fino sređen MZ, što se tiče spojen far,nepokretan,pa i R motori imaju nepokretan far. Jš malo da se ispolira auspuh,ako je moguće.
  7. Hvala na obaveštenju. Prijava za 1 noćenje
  8. MZ

    MZ Caffe

    Pa farbaj ga u plavo dodaj malo perlu, i tz. ''zlatnu prašinu'' i ima da cakli ko nov
  9. Odlično fabričko stanje
  10. MZ

    MZ Caffe

    Sam da se osvrnem na temu MP3, nikad ne bih seo na onu fotelju sa 3 točka. Pruhvatio bih je kao poklon,al oma prodo i kupio Scorpiona 660 i pare da mi ostanu da se troškarim po Jevropske države
  11. MZ

    Transilvania Tour

    Ovde možete pogledati slikice sa putovanja po Transilvaniji, pet MZ Rider-a u gostma kod MZ BROTHERS Romania. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/82956-mz-rider-serbia-transilvania-tour-2012/
  12. Zahvalnost našem domaćinu u Sighisoara, Sorin Valentinu,
  13. Bejaše tu i jedan vojni Dnjepar ,pa je Šumi nešto brusilicom petljao oko makine , pa onda u sred zemlje nedođije u lokalnoj prodavnici ugledah i DonCaffe A sada pola družine ide za Srbiju a ostatak za Sighisoara.
  14. Petoro članova MZ RIDER Serbia bili gosti kod MZ BROTHERS Romania. Domaćini bili i više od toga,sve nam obezbedili,jedini trošak je bio 2 gajbe piva. Posle druženja,pola družine se vratilo za Srbiju a pola krenulo put grada Sighisoara, rodnom mestu Vlada Tepeša-Drakule.Istorijski grad,osnovali ga Saksonci,sve je pod zaštitom države,primer,kuća našeg domaćina stara je 600godina!. Slike , pa uživajte.
  15. MZ

    MZ Caffe

    Obavezno iduće godine
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja