Jump to content

Moto Zajednica

vosti

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Sprint Prince, Liberty

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vosti's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ako neko hoce princa ja prodajem svog, hocu camac da kupim. Pa nek se javi 0641231263
  2. Ako dotegnes ko sivonja ima da ti pukne sraf ko meni i onda glavobolja. Ja sam lepo posle toga razbusio, isekao deo za maticu, stavio imbus sraf i nikada vise mi se nije otpustio
  3. Ja uopste nevidim svrhu kn-a na ovom motoru. Ovaj fabricki filter je toliko smesno supalj da sa kn-om mozes da imas samo manje vazduha.
  4. Ima jedna okrugla rupica, ali tu dzekovi nemogu proci
  5. @vosti: ta dva otkacena kabla seku struju i govore kompjuteru da je kvacilo stisnuto. Da li vise kablici tu negde? Otvori far pa ih potrazi. Karakteristicni su, jer odgovaraju onim muskim vilama koje izlaze iz kvacila ta dva kabla vise bas pored kvacila, samo nemogu da nadjem gde oko rucice kvacila treba da se vrate, mozda je prethodni vlasnik menjao rucicu neznam, ako moze neko da slika gde se kace kod poluge kvacila.
  6. Nece kod mene. Mada sam provalio da imaju dva otkacena kabla kod kvacila, samo nisam nasao gde da ih vratim. Verovatno je tu caka.
  7. Da bi iz prve ubacio u ler kad je vruc moras malo da krenes napred i onda ga ubodes. A desavalo se i meni da se ugasi motor na semaforu na primer al nikakav problem, stisnes kvacilo i palis motor i samo gas. Ovo deluje kao dobra ideja da krenem malo napred. Nece da upali ako nije u leru. Evo i jedne fotkice
  8. Nebih rekao da je neresivo. kad sam ga kupio radilo je super. Ali sam posle menjao nogostop sa polugom jer su gumice stradale. Sad sam ga nastelovao da na prednju polugu menjaca menjam brzine a kada hocu u ler samo zgazim zadnju jer sam je namestio na pola hoda.
  9. Nema sanse, sve sam probao. Kad je bas vreo motor onda i teze ulazi u prvu ponekad. Desi se nekad slucajno da mi se vruc ugasi, i onda nastaje haos jer nece u ler i nemogu da ga upalim . Probacu 15 50 ulje pa da vidimo, samo mi je zao da bacam ovaj ipon, al nema veze.
  10. Zna li neko zasto mi motor nece da udje u ler kad je vruc i kada stojim u mestu? Dok je hladan radi savrseno, i dok sam jos u pokretu, pre nego sto stanem hoce. Ali kad stanem nema sanse. Sipao sam mu ipon ulje 10 40. Da nije do ulja?
  11. Koliki treba da bude hod lanca u mm kad se zategne?
  12. Danas sam se po vrucini malo vozao po centru bg. Lepo se ponasa, sam o mi se cini da je motor bio bas vreo, i da malo teze ulazi u brzine. Ipak cu ja sipati neko kvalitetno ulje. Valjda je to normalno. Nedostaje mi obrtomer i menjac temperature motora. Gde naci onaj merac sto se srafi umesto cepa? Kako ste resili obrtomer? Na koliko stepeni je normalno da varira temperatura motora?
  13. Si probao da mu pojacas malo ler gas? I ja sam za to da kineza netreba budziti, iz licnog iskustva znam, kad je u fabrickom stanju radi super, cim pocnes da cackas krece katastrofa i stalni problemi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja