Jump to content

Moto Zajednica

Azdaja

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Azdaja's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala "nikvuksa". Videcemo sta ce biti u ponudi. Ako bude orignalnih Yamaha kofera, mozda se dogovaramo. Svako doboro!
  2. Hvala BaneZ, na slikama. Deluje da jesu delom izgrebani, verovatno od pada sa motora na desnu stranu. Ali, svakako breba uzivo videti kofere. Svakako sam zaintersovan. Steta sto nista u Beogradu pa da se odmah dogovorimo. Mozda budem isao do Valjeva, pa se i vidimo. Svako dobro!
  3. Odgovor BaneZ-u: Hvala puno BaneZ. Zanimljivi su mi Vasi ponudjeni koferi. Svakako, voleo bih da ih vidim uzivo. Nadam se da nisu previse osteceni. Mozda svratim do Valjeva da ih pogledam. Svako dobro!
  4. Odgovor nikvuksa-u: Hvala puno na ponudi i slici nosaca. Na osnovu slike ne mogu da zakljucim za koje su kofere ponudjeni nosaci. Ako kupim odgovarajuce kofere koji se kace na ponudjene nosace, mozda budem i zainteresovan za kupovinu Vasih nosaca sa slike. Sada bih rekao da su ovo mozda nosaci od originalnih Yamaha kofera. Samo jos da nadjem originalne Yamaha kofere, pa da onda kupim od Vas i ovaj nosac
  5. Hvala Bane na odgovoru. Najradije bih kupio Givi V35, ali i ovi su u igri. Gde mogu da se pogledaju koferi? Da li ste u Beogradu? Imate i nosace bocnih kofera za ovaj model? Meni bi odgovarali nosaci za TDM 900. Takodje, da li bi bili ljubazni da slikate sva ostecenja i ogrebotine, jer ovako obrisani vlaznom kripom, kako su slikani, ne moze se primetiti sta je od ostecenja/ogrebotina na koferima? Hvala.
  6. Hvala Bane na odgovoru. Najradije bih kupio Givi V35, ali i ovi su u igri. Gde mogu da se pogledaju koferi? Da li ste u Beogradu? Imate i nosace bocnih kofera za ovaj model? Meni bi odgovarali nosaci za TDM 900.
  7. Kupujem par bočnih kofera (bočne kofere): - Givi V35 - Kappa k33n - orignlne bočne Yamaha kofere Podrazumeva se da su koferi očuvani i u dobrom stanju. Kupujem i odogvarajući nosač za kofere za motor Yamaha TDM 900. Plaćam realno, po dogovoru.
  8. http://www.polovniau.../sprint_apollo/
  9. Prodajem: http://www.polovniau.../sprint_apollo/
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja