Jump to content

Moto Zajednica

pedjafzr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    104
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pedjafzr's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

44

Reputacija u zajednici

  1. Imam pitanje za forumase. Rasturio sam pumpu izbacio sito i stavio spoljni filter. Naravno posto sam posekao plasticni deo vise nisam mogo da sastavim pumpu posto nije pazljivo seceno nego sam skinuo okvir od plastike i namestio samo pumpu i povezao crevom. Tu imam jednu nedoumicu motor na manjim obrtajima kao da zastuca ne primeti se to uvek ali od 1 do 2 000 hoce malo. Imao je u tom plasticnom kucistu kao neki ventil e sad da li je to ventil koji regulise pritisak ili nepovratni ventil ne znam pa bi voleo da mi neko to pojasni postoo sam taj deoo izbacio a ne bi da zbog gluposti sjebem dizne. Jel pumpa kolko ja znam u svim rezimima rada ima isti pritisak e sad nemoj da opterecuje dizne ili da prska stalno mnogo goriva pa da zato zatrokira to malo. Hvala.
  2. Da javim samo da je motor napravljen,kad skinem sauh i stavim prst motor pali,onda sam uzeo drugi sauh namontirao i resio problem. Pozdrav i hvala svima
  3. Kupujem ili neki enduro kros ili beverli. Sto se tice crosa,bitno mi je da je jeftiniji u odnosu na drug na netu,agregat da je dobar, ram i amortizeri da budu ok. A beverli mora da je u vrhunskom stanju, da je u prvoj boji i da ima sto manje predjeno. Ponude ovde na pp.
  4. Smesa koja god da je nece da upali motor,stegnem skroz vazduh isto se ponasa pa na pola i na ceo i na 2 kruga je isto. Sto se tice vakum slavine,ja stavim prirodan pad i opet nece da upali, da poludi covek. Koja kompresija treba da bude na 4t skuteru?
  5. Nadam se da hocu,treba mi nesto do prodavnice i do grada da ne palim cbr za 2 kilometara dnevno. Nadam se da ce da pali a ako ne pali rasturanje. ima 14 000 radi ko sat,izmericu da nije do kompresije ako jeste bro ce s to resiti samo da znam sta je problem. Hvala na pomoci,ako ima jos neko da ima neku ideju tu sam . Pozdrav
  6. Moram i to da probam,inace do njegove svecice se uopste lako ne dolazi. jedva je skinem i nasrafim od rama. Mislis da c na toplo da pali ako sada nece,i zbog cega se to desava.
  7. Kupio sam zipa 50 2007 godiste,i ima jedan problem. Motor kad stoji nc da upali,mora 20 puta da ga kurblam i da se prvari da upali,kad upali prvo neko vreme ne prima gas ni malo 4 5 sekunde,a nakon toga prima kao lud,radi odlicno. Jedini problem je nece da upali,karburator stavljann nov ne radi ni sa njim.
  8. Ne da ce ovo da se kaci na fzr i motore iz 90. Samo brka da skine kalup, dva sociva i kalup i fzr sa crnim ramom ili yzf i eto novi r1. Made in srbija.
  9. pedjafzr

    Audi A8

    Mene nije sramota i auto ti je perfektan,izgleda kao 10 godine da je mladji.
  10. Molim za pomoc AUTO JE U PITANJU , tesko pali,http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105518-pomoc-oko-bmw-320d-tesko-pali/

  11. Taj klx je farban pre mene, a inace ja sam ofarbao jedan koji je isto prodat forumasu,koji je i dan danas ok i bez ikakvih problema ga vozi,boja nije makla,a na tom mislim da sam farbao bocne plastike.
  12. Ja sam ofarbao plastike na svom motoru,nisu bile pre toga farbane ,znaci plastika u boji. Uzeo sam podlogu za plastiku nesto kao razredjivac retko,to sam naprskao a nakon toga podlogu ,onda vodena smirgla i boja, evo vec godinu dana nije maklo,samo na prednjem braniku se vidi da je ispucalo onako sitno ali to posle 10 pada. Tako da sam ja zadovoljan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja