Jump to content

Moto Zajednica

Braveheart

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Braveheart

  • Rođendan 30.03.1988.

Contact Methods

  • MSN
    historicf1fan@hotmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Podgorica

Braveheart's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. i jaam def. oducio da ne kupim ovaj motor , u opticaju je sad neka polovna Yamaha cross... hvala svima na komentarima , pogotovo ZlimanZR-u .
  2. e sad ni meni nista nije jasno ??? isti a ustvai razlicit motor?? :-\
  3. a ne ne , nisam bio da ih vidim , daleko je zrenjanin , pa zato pitam za iskustva sa ovim motorom a uporedjivao sam nesto velicine sa ostalima iz 125cc klase , nije bas toliko mali , malko je manji od Cagive MITO i Aprilie 125 , i razlika je takodje u tockovima , Phoenix ima 16" ova dva pomenuta gore 17 "
  4. visok sam oko 185 cm , i ja sam mislio da bi to moglo da predstavlja problem ???
  5. puno pozdrava svim bajkerima ;D Ja sam Marko iz Podgorice , imam 19 godina i studiram na fakultetu za informacione tehnologije. Trenutno ne posjedujem motor , a vozim Audi A4 i imam trkackog jugica xexexe ;D nadam se da cu uskoro i ja "skociti" na dva tocka . Pozdrav !!!!!!
  6. Dobro Vece (bolje reci jutro hehe) svim clanovima foruma! Ja sam od prije 10-tak minuta postao novi (ponosni) clan ovoga foruma , prije svega da bih se druzio i saznao nesto vise od ljudi iz svijeta na 2 tocka , ali i da saznam nesto vise o pomenutom modelu Phoenix Speed Max.... naime jako sam zainteresovan da kupim ovaj motor , cak prodajem automobil da bih presao u svijet na 2 tocka , tj. vratio se u isti jer sam kao klinac vozikao Aprliliu SR 50 ditech , i prelaskom na 4 tocka nisam okusio nista sto bi me zadovoljilo , zato sam rijesio da se vratim na 2 tocka....e sad , posto planiram da u buducnosti vozim jake sportske masine , mislim da je ovaj motor jako dobar za sticanje prakse i iskustva za ubuduce , a i veoma mi je pristupacan sto se cijene tice , a i ne mogu sakriti zadovoljstvo njegovim izgledom.... sve u svemu , moja odluka je pala na ovaj motor , i nadam se da postoje neka pozitivna iskustva sto se ovog motora tice , jer su me neki postovi o istom zabrinuli....jel moguce da je konstrukcija ovog motora tako losa pa da se problemi javljaju na samom pocetku?? isao sam cak tako daleko , u namjeri da saznam, i kontaktirao glavnog covjeka sto se tice prodaje ovih motora , i on me uvjerava da su motori ok , i da u sebi sadrze Hondine agregate...a i sam je rekao tacnu stvar , da su motori oz ove klase po 3-4 puta skuplji od doticnog , a jesu li ustvari toliko bolji?? uglavnom , nadam se da cu naci nekoga medju vama ko ce mi omoguciti da saznam nesto vise o doticnom modelu , i pomoci mi da definitivno odlucim da li da ga kupim ili ne. Puno pozdrava , Marko iz Podgorice ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja