Jump to content

Moto Zajednica

dmp

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu dmp

  • Rođendan 12.08.1981.

Contact Methods

  • AIM
    perovac
  • Yahoo
    perovac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak

dmp's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mi nemamo slika ali imamo utiske. Odlicno je bilo, cak bez kise, daj boze zdravlja pa da i sledece godine bude ovako dobro u nasem Cacku, da nam daju bolje mesto, da nas bude jos vise (bajkera)... Sve pohvale za Manculince I pozdrav od I.M.C. MANEKENI Cacak
  2. Dolazimo i mi iz ilegalnog moto kluba Manekeni Cacak
  3. No coment! Saucesce porodici!
  4. Moje saucesce porodici, neka mu je laka crna zemlja. Sto se tice ostalog odnosno staze ako tako moze da se nazove, komentar je suvisan.
  5. Saucesce porodici. Neka im je laka crna zemlja.
  6. MOJE SAUCESCE! Nisam ga poznavao. Bio sam iza njega i u trenutku udara provukao sam se pored njih. Svega se jasno secam,vracam film milion puta da li je mogao da izbegne auto? Bile su tri grupe u jednoj, Cacak, Kragujevac, Mrcajevci. Ja sam bio posledji u koloni. Spazio sam ga da se iskljucio da sipa benzin na pumpi u Avia u Pozegi i stao da ga sacekam. Napakovali smo usput moj ranac na rep mog motocikla, ja sam navukao marker i krenuli smo dalje. Isao je do 20m ispred mene. Na usponu ka Zlatiboru par krivina posle Uzica u dugoj levoj krivini u nasoj traci pojavio se na 30m ispred nas beli pasat! Poceo da bezi u svoju desnu traku, bio je uplasen mislim da je ustao sa motora, bio je u stajanju! Vozac pasata kao da ga je jurio, krenuo u svoju levu stranu i udario ga bez kocenja!!!!...
  7. Padao sam vise puta. Prvi put je bilo sa apn-om po makadamskom putu u parkiran kamion bez posledica po mene a na motoru je pukao far. Drugi put je bilo sa BT-om izklizavanje zbog neprilagodjene brzine uslovima puta i stanju saobracaja. Sav sam se ogulio, a motoru nije bilo nista. Treci put sam okinuo sa suvozacem (takodje na BT-u ) zbog njegovog neznanja. Naglo je cimnuo u stranu pri ulasku u krivinu, isklizali smo a nista nam nije bilo, ni motoru. Cetvrti put opet BT opet sa suvozacem. Uzrok je brzina, a i kocnica je hvatala na kraju uz zestok pritisak. Ispred nas se zaustavio auto a mi da ne okinemo u njega uhvatimo kanal pored puta i tako se provozamo kanalom bez zaustavljanja jer kocnica kao da nije bilo a na kraju kanala udarimo prednjim tockom u betonsku plocu koja je uspravno postavljena. Ortak preleti preko mene i motora a ja i motor padnemo na stranu. Mi se malo se ugruvamo a motoru opet nista! Nesalomiv je bio taj BT! Inace sva cetiri puta sam bio bez ikakve opreme. Peti put sam u Sapcu na moto skupu u defileu posle malo pijancenja raspalio Yamahom a takodje u Yamahu. Ostao sam na motoru a izgulio sam far i masku.Takodje sam na toj istoj, mojom prvoj Yamahi R6 imao peh u maju ove godine na 250 kmh na auto putu mi zakucava motor ali osim malog "hvatanja po putu" sa motorom nista bitnije se ne dogadja ako tako mogu da kazem! Poslednji put sam pao u Novoj Varosi u junu ove godine sa drugom Yamahom R6. (sesti put!)Tog dana sam pojurio da "ubijem" kilometrazu da bi sto pre uradio servis i mogao da vozim vece brzine!!... Na putu od Cacka do Brodareva sam uletao u makazice i izletao iz krivine, a u povratku sam opet izleteo doduse zbog peska na kolovozu ali i zbog brzine, a onda sam pao! Na istoj onoj krivini iz koje sam izleteo prvi put! Uzrok je bila brzina i neiskustvo. Motor se zakucao pod bankinu a ja u asfalt. Srecom imao sam kacigu i jaknu pa sam se samo ugruvao. Motor je bio ostecen solidno(iskrivljena viljuska, oguljene plastike...) ZAKLJUCAK: Ne treba juriti i pokusavati da budes ono sto nisi. Treba uzivati u zivotu-voznji. Ja sam imao srece, hvala gospodu bogu, sto nikako ne znaci da cu je imati i sledeci put ako ne daj boze dodje do njega i da treba da nastavim jurnjavu i pokusaj da za "dva dana" postanem "vozac". A ni vi!
  8. Pozz. Nemaju svi takvo lose misljenje o Harley-u, a ja mislim da cu ga i ja uzjahati u buducnosti ( ;Dkada mi bude 45 i vise).
  9. pozdrav druze i dobrodosao! PS. neko je ovde vikao da je ta R6 djubre, al ga ucutkase. mozda je i znao sta prica... Hvala, poz i tebi i, a taj koji je to vikao nije nista sklagao.
  10. Hvala, pozdrav i tebi, pad je bio u Novoj Varosi.
  11. hvala svima na ovako lepom doceku, i pozdrav svim Cacanima koji su u zajednici.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja