Jump to content

Moto Zajednica

DzoniF650GS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DzoniF650GS

  • Rođendan 04.06.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

DzoniF650GS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Planiram da idem sa devojkom za desetak dana do Budimpeste na par dana pa do burazera u Bec..Planiram rutu vec danima ali nemogu da se odlucim kuda da idem..Ajde vec kad si sad bio, preporuci..:)da li ima neko dobro mesto za odmor, kakvi su putevi, smestaj..hvala! pozdrav!
  2. izlecu meni kucici 4 puta na dan..iamam ekipu kerova iz kraja koji mi ulecu u tocak kad god upalim motor eto ih...ali oni su bezopasni..drugo je kad ti na magistrali gde se vozi preko 100 utrci ker kamikaza i pretrci..ja sam ocekivao da se on ukopa tik pred moju putanju jer sam projurio..tako da sam malko smanjio brzinu cim sam ga video a onda standardno pustio sve i stegao motor i rukama i nogama..ker nije bio velik, velicine nekog bretonca npr...ja sam bio sa devojkom i bili smo natovareni (kofer plus bisage)...pretpostavljam da bi se mozda i odrzali a njega samo isekli..mada...nikad se ne zna..1999god sam pao na slican nacin sa suzuki 600 srad-a u americi...udario oposuma (kao pacov velicine macke), u 2goj brzini na oko 9000o/min, poskocio ali me bacilo malo u stranu..cim sam se prizemljio sacekao me visok ivicnjak...da nije bilo ivicnjaka odrzao bi se... drugo, po drugim zemljama nema kerova lutalica kao kod nas a kamoli da po glavnim saobracajnicama trce kao ludi..ima divljih zivotinja ali one redje prilaze putevima po kojima tutnje vozila...drugo je seoski put, mir i tisina...ja pricam o prometnijim mestima...nece tu jelen da se pojavi... trece, u srbiji nema apsolutno nikakve vozacke kulture..juce mi se mal mal nabijaju u rep sa kombijima, kolima...i to po mraku...to nema preko... jebiga, ova drzava umesto da promovise motore i utice na bezbednost motora (propaganda: ti u americi cesto mozes da vidis na tv-u u bloku reklama obavestenja tipa pazite na motoriste, motoristi na drumu itd), ima da nas natera da odustajemo od voznje zbog prevelikog rizika...
  3. Danas prvo me nije pijana budala debela odvalila od pozadi na stopu na izlazu sa Srebrnog jezera (stao na ukljucenju na glavni put)..samo sam cuo skripanje kocnica...Drugo, u povratku za Bg na ''obilaznici" oko Smedereva iz pravca Pozarevca izleti mi ker, ja prikocim malko sa jedno 100kmh i za dlaku prodjem da ga ne udarim..uspeo je da pretrci..moja devojka kaze, jebote, 100% smo ga bar po repu zakacili..kako smo mogli da se izlomimo. sem toga, bilo je super!
  4. Danas prvo me nije pijana budala debela odvalila od pozadi na stopu na izlazu sa Srebrnog jezera (stao na ukljucenju na glavni put)..samo sam cuo skripanje kocnica...Drugo, u povratku za Bg na ''obilaznici" oko Smedereva iz pravca Pozarevca izleti mi ker, ja prikocim malko sa jedno 100kmh i za dlaku prodjem da ga ne udarim..uspeo je da pretrci..moja devojka kaze, jebote, 100% smo ga bar po repu zakacili..kako smo mogli da se izlomimo..i sta sad?? kolko god da pazis i ne pravis greske, i pored haosa u gradu i idiota koji ne paze, vozis van grada i ponovo opasnost vreba sa svih strana...za dve nedelje idemo do Beca preko Peste, a citam tamo izlecu i divlje svinje (u madjarskoj) a kamoli psi... Pozzzz svima!!! Dzoni
  5. Nisam nov ali se nikada pre nisam predstavio..tako da sada koristim priliku. Ja sam Nikola, vozim malog GS-a kao sto se u imenu vidi..iz beograda sam. pozdrav svim motordzijama!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja