Jump to content

Moto Zajednica

dekifamilija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu dekifamilija

  • Rođendan 10.06.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    VOZDOVAC-MEDAK

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dekifamilija's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. IV moto susret u organiyaciji moto klub "FAMILIJA" Ada ciganlija,makiska strana,Obrenovacki drum 3 DOBRO DOSLI Kontakt telefoni: Deki Famillija 063/207-769 Marko Familija 064129-40-07 Nemac Familija 062/202-424
  2. Bilo je sitnih propusta, izvinjavamo se onima koji na bilo koji nacin nisu ispostovani i ugošceni kako dolikuje. Sustina je da smo otklonili propuste od prosle godine sto obecava da mozemo da evoluiramo u susret kakav ono sveto bajkersko mesto zasluzuje. Da podsetim starije i upoznam mladje bajkere na "Carapica brestu" je 1993 godine napravljen prvi Srpski "moto susret". I da dodam iz pijeteta prema onima koji su stvarali moto scenu srboje tada su organizatori i ucesnici bili: Bane Divljak Ljuba Bozovic Sava Dimitrijevic Milan Ristic pok.Rade Zograf Saja i Podavalski moto-korpus Roman i ekipa iz Futoga IZVINJAVAM SE MNOGIMA KOJIH SE TRENUTNO NISAM SETIO, NISU NI ONI MENE VOZIO SAM POPRILICNO OCUVAN I DOBAR MZ 151 CRVENE BOJE.
  3. Lepo receno, jos pre dve godine sam pokusavao da pokrenem inicijativu da Beograd otvori sezonu u aprilu(vikend pre pocetka skupova u MAS-u da ne ugrozavamo niciji termin) i da u organizaciji ucestvuju svi pojedinci i klubovi Beograda. Vecina Beogradjana tada nije bila preterano zainteresovana da ucestvuje u organizaciji takve manifestacije. Mozda je sada vreme da obnovim inicijativu za otvaranje moto sezone u Beogradu gde bi ucesce u organizaciji uzeli bajkeri Beograda bez obzira da li pripadaju klubovima, asocijacijama ili su samostalni bajkeri. Ova prica bi mogla da preraste u pravi BG skup, naravno Familija bi i dalje pravila svoj skup poslednjeg vikenda avgusta.
  4. Cena ulaza je bila objavljena na forumu, majice su bile za zene vozace a ne suvozace, izvinjavam se zbog propusta na kapiji svi koji su platili ulaz trebalo je da dobiju poklon privezak ili maramu. Pivo,0,5l soka ili enerdzi drink kostali su isto t.j.80 dinara sto je malo vise nego ispred diskonta, naravno neko smatra da treba da dobije i gorivo za put od organizatora.
  5. Sale je detaljno opisao dogadjaj, stvarno nisam ocekivao problem i vecina obezbedjenja je bila na kapiji tako da kazan nije bio tu i pored njega sekira jos bi me i tukli na sopstvenom skupu.
  6. Dete koje je plakalo posle bio je moj sin Nikola,i borio se kao lav iako je plakao. Stici cu uskoro da napisem celu pricu jos rasklanjamo Avalu. Udarili su me sa ledja dok sam jednoga od njih opominjao po treci put.
  7. Da znas da si u pravu, tek sutra idem u Nolan t.j. Teletrejd mozda bude jos lepih ispravki.
  8. Ispravka devojke koje same dodju motorom, dobijaju dve zenske majice, jednu od Familije i jednu od sponzora MOTO-PLUSA Dimitrija Tucovica 138
  9. Sale nadam se da si u pravu, prosle godine je bila ideja da koristimo onu kapiju sa lavovima umesto bine pa smo zato radili skup gore, ovo je bolja lokacija i nece biti guzve ni sa 2-3 000 motora. Sto se tice prilaza avali bice obelezeni narandzastim strelicama iz svih pravaca nema sanse da neko promasi put.
  10. Carapicev brest je skoro 4 puta veca i bolja lokacija od vrha Avale a nalazi se svega 400 metara nize. Ima puno hlada, i mesta za motore, a i uprava motela nam je dala 50-tak kreveta po 1000 dinara sto ce znaciti ljudima koji dolaze iz daleka.
  11. Sto se tice ulaza odluka U.O.Familije je da se naplacuje 400 dinara po motoru i 100 dinara za pesake. Za lepsi pol ulaz je besplatan, a ako dodju same na motoru ima i poklon majica. Svako kome je cena ulaza jedini problem, moze da izjavi na kapiji da nema da plati i bice pusten u kamp, bolje nego da prave guzvu oko kampa. Pivo je 80 dinara. Izvinite sto informacije kasne Muzlja i Cacak su mi izvadili zadnje atome snage a pripreme za nas susret da i ne spominjem.
  12. 28,29,30avgust treci moto susret u organizaciji mk Familija. Dobrodosli
  13. Ma salim se posto im familija ozvucava svirku, a prosle godine smo dadiljali bebu od 120kg koja ne zna da hoda i govori ;D
  14. Pa da li mislis da bi pomoglo MAS-u da ti imas pravo glasa, evo ja te pozivam 27. u Planu. Toliko nam ideja dajes, toliko pljujes sve sto je neko pokusao da uradi, molim te napisi mi samo sta si ti uradio za svojih 40 godina vezano za motorciklizam osim sto kritikujes nas koji radimo. Molim te nemoj da komentarises ni mene ni bilo koga drugog nego nam nabroj tvoje konkretne aktivnosti(osim savetodavnih). I ako uredno pljujes skupove MAS-a sto ih posecujes, zar mislis da bi propali bez tebe ???
  15. Cujem da ce biti vrh ozvucenje ;D a i svirka.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja