Jump to content

Moto Zajednica

luigi70

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

luigi70's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Kod nas u Dalmaciji ima u svakom dućanu boje i lakova,tako bi moralo bit i u srbiji,samo pitaš smolu za brodove,čamce sada ti se rade i kade za kupanje,tobogani za dicu i svašta nešto od stakloplastike
  2. Pozdrav i pitanje;čime si opitura mašinu(kojom vrstom boje),i čime ramu i jeli rama aluminijska (koji primer koja boja za aluminij)
  3. Nađi neki stari rezervar,pa provaj(u svakom slučaju neće ti bit skupo) Samo još da napomenem triba cilo vrime vrtit rezervar dok ne počme sušit(stvrdnjavat smola) tako da svda bude jednak sloj
  4. imam dojam da što je hrapavije u rezervoaru i šta ima više ruzine,to smola bolje zalipi i bolje drži,a kako je hermetički sada zarobljena ruzina više se nemože širiti i to tako ostaje vječno....(he,he bar 10 godina)
  5. Pozdrav svima,evo pratim temu,pa san tija podilit jedno iskustvo s vama.Naime ja sam sličan problem(progriženi rezervoar od ruzine) koji sam zavarija mesingom,iznutra oblija sa 1 litrom najobičnije smole za brodove (poliesterke jefine 25 kuna litra iliti 3 eura). Postupak je slijedeći:u smolu se ulije ovisno o temperaturi zraka (20 stupnjeva)do 3 % katalizatora,začepe se sve rupe (ulaz i izlaz goriva) ,te se sadržaj ulije i mućanjem se "oblijeva" unutrašnjost rezervoara.Sloj bude debel oko 3-4 mm,nakon dan,dva može se uliti gorivo. Napominjem da nisam radija nikakvu elektrolizu,smola je zavezala i napravila taj sloj zajedno sa prašinom,ruzinomi svime što se našlo unutra. smola je otporna na gorivo,ne triba je pituravat i to sve skupa traje već 5 godina,i nema nikakvih problema.
  6. Zdravi bili,zovem se Luigi,živim u Spiltu,volim motore i sve šta se tiče motora pogotovo custom made
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja