Jump to content

Moto Zajednica

barakuda

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu barakuda

  • Rođendan 10.02.1967.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

barakuda's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. jasminko,jel ova auto skola tvoja?

  2. moze zakljucavanje...
  3. pa u sustini sam spustio cenu da bih izbegao zamene i doplate!!!
  4. cena je 2000e a uz nju ide kofer,R vizir od rd 07 i pecenje u MB-u!!!
  5. vidim da me cimas na mob,ali nemogu da se javim jer sam u romingu...imas tel od burazera pa vidi sa njim...cena je i dalje 2000e,tako da mozes da se dogovaras sa njim u vezi kupovine,ja se vracam preksutra,poz!
  6. barakuda

    delovi

    za 1000 rr-a,se prodaju sledeci delovi....ohlins zadnji,far,sat,maska komplet u poliesteru,zadnja felna ,agregat( za samo 300e),heblovi,pancir creva,plocice trkacke,zadnja viljuska,rep ,itd...
  7. afrika rd 04 za 2000e...novost!

    1. guja011
    2. barakuda

      barakuda

      prodaje se jos uvek

       

  8. evo postavicu i ovde isto sto sam postavio na duletovom oglasu ''kupujem''.danas i samo danas vazi oglas za moju afriku na 2000e,zbog nekih prica,ali da ne punimo coveku oglas evo i kod mene!ko nije u toku neka procita njegov oglas ''kupujem afriku''...toliko :Mina: :Mina:
  9. nema od toga nista rodjo...pazi sta ti kazem!!!
  10. svi pricaju price...evo ovako...moja prica.. ko sutra dodje sa 2000 e tera motor..nemoze niko da mi kaze da nevredi te pare,cena vazi samo za sutra. toliko!ajd da vas vidim!
  11. ti otprilike gledas da baksuziras sa svojim pridikama,samo te nerazumem...ako ti neces da kupujes ove koje su na forumu...sto se onda javljas? Ma mislim da je suprotno pa ti gledas da coveku uvalis tvoj perfektni motor koji i ne lici na afriku . Ali nema veze necu vise da pisem pa vam srecno sa kupovinom . ja nikom nista ne uvaljujem,niti ikog teram niti mogu da nateram,al bre nevidim tvoj problem,niti kupujes,niti prodajes,samo meljes!.. ovo je bre ko u domu penzionera lajanje uz domine i pivo od pola l...! admini..obrisite molim vas moj oglas posto ''nelici na afriku '' po nekim kriterijumima...nemam ja ovde sta da trazim!
  12. ti otprilike gledas da baksuziras sa svojim pridikama,samo te nerazumem...ako ti neces da kupujes ove koje su na forumu...sto se onda javljas?
  13. ja sam svoju spustio za cenu registracije,mislim da je fer & korektno od mene...opet garantujem za pouzdanost motora sto znaci voznja do mile volje...
  14. tako je rodjace,evo ti jedan plusic od ja!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja