Jump to content

Moto Zajednica

Ronin

Članovi
  • Broj tema i poruka

    85
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Ni na nebu ni na zemlji
  • Motocikl
    Kawasaki ZX6R 636

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ronin's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

82

Reputacija u zajednici

  1. Cao druze,

    nov sam na forumu jer planiram kupovinu neke 250 i za oko mi je zapao tvoj post za Ninju 250r. Razmisljam da uzmem jednu iz 1994. godine, presla 29000km. Kako stoji odrzavanje, delovi, cene svega toga, potrosnja? Da li si zadovoljan motorom za gradsku voznju ali i medjugradsku?

    Hvala ti unapred! Milan

  2. Registracija istekla i zato ostaje ista zimska cena, 2200 e.
  3. Juce zamenjen akumulator, motor pregledan, podmazan i posle tri meseca stajanja upali iz prve, uz malo duze verglanje. Pala i prva voznjica ove godine, kratka ali dovoljno da se zapitam da li sam siguran da sam bas odustao od sveta motora.
  4. Nikog, jednostavno nije mi frka za pare i necu svakom djilkosu da prodam motor. Pre cu ga dati pravom bajkeru ispod cene nego napaljenom idiotu za duplu cenu. Mozda to tebi nije jasno ali nekima ona ovom forumu sigurno jeste.
  5. Ko dodje da pogleda motor videce da nema nikakvog uvaljivanja. Vise mi nije frka za pare ali jednostavno nemam vise zelju da vozim ovaj tip motora a voleo bih da motor prodam nekom ko ce da odrzavati kako treba pa makar to bilo i ispod cene. Skoro je dolazio neki (po mojoj skromnoj proceni napaljeni lik-nije clan foruma), koji je gledao motor i nudio mi 2400 e ali zbog njegovog stava i pitanja tipa "kol`ko moze da razvije, je l` se lako dize na zadnji, mogu li malo da mu spalim gumu, kako mi stoji..." nisam ni pomislio da mu ga prodam pa sve da mi je nudio i 3000 e.
  6. Jesu, podrep i blatobran su iz tvoje radionice. Znam i ja da bi sa zamenom bilo lakse ali mi to nikako ne odgovara. Ne bavim se preprodajom motora a nekako mi je doslo vreme kad mi motor ne treba.
  7. Sto bi rekao onaj cigo u ko to tamo peva, "nes se ti leba najest od pevanja".
  8. Nesto povoljno mi je bilo iskrslo i falilo mi je kesa da zatvorim tu finansijsku konstrukciju pa sam zato spustio cenu. Posto mi ta sema vise nije aktuelna vratio sam cenu na staru, odnosno na 2500 e.
  9. Aktuelno, ali po staroj ceni od 2500 e.
  10. Nova cena: 2300 e. Ova cena vazi do srede 19.09. ako se do tada ne proda motor vise nije na prodaju.
  11. Uz motor dajem i nove rukavice, nikad nosene. Kasnije cu okaciti sliku i napisati marku i velicinu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja