Jump to content

Moto Zajednica

Djuro_Shadow

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Djuro_Shadow's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Sutuacija je takva kakva je, na zalost primoran sam na taj potez, a to je da ga prodam. Nova cena: 3.300 eur! PS: Hvala svima na komentarima, takodje se nadam-znam da ce usreciti i pruziti uzivanje novom vlasniku ovaj motor kao sto je i meni pruzao!
  2. Naravno da jel lep i dobar! Slazem se da svako sebi bira ono sta on zeli za svoj novac, samo on zna sta hoce i sta mu se svidja i zna sta njemu vredi taj neki novac koji daje, a sta ne! Isto tako i oko snage motora, prednost ima ova snaga (kubikaza) motora za nasu sredinu (registraciju-potrosnju), opet nekoga sasvim zadovoljava temperament ovog motora (mene i te kako), a nekoga ne zadovoljava, znaci opet dolazimo do onog svako prema sebi bira sta moze i kako moze, sta voli, a sta ne voli. Ima ono, neko voli crnke, neko voli plavuse, a ja npr. volim i jedne i druge! ;D Slozices se da je sustina onog cuvenog, o ukusima ne vredi raspravljati. PS: Hvala za komentar o motoru!
  3. Ok. Bilo bi to sve super kada bih poznavao tako neke kozije staze gde bih takvu masinu mogao provozati, ipak sam ja za ove opustenije varijante, cooolliranje btw. za tebe sam rekao cenu, cenim motor inace 3.500, a tebi ni za 4.000 u gotovini ! ;D
  4. @ Kobaja gde kriza za ovako ocuvan i lep motor, a opet cena nije fixna! @ gavrolini Trebao bi da uzmes u obzir da si mi upravo poslao link od placa-trgovca motorima. U mom slucaju ovde, ja sam licno vlasnik motora 3. godinu, a kupio sam ga od bas dobrog prijatelja koji ga je kupio novog, koji je u Madjarskoj i radi kao programer gde smo i dan danas u cestim kontaktima. Znaci, zna se kompletna istorija motora, samim tim, servisi, km i ostalo da ne govorim.... Jos samo kad se setim koliko ga je, kao i mene izasla oprema (svaki detalj) kataloski dok nije dovezen do ovakvog izlgeda. Naravno jos da dodam da sam ga tada ja dobro platio nego sto bi to kao bilo ''realno'', a sa druge strane me je opet jeftinije izasao od tih ''jeftinih'' jer nisam nikad nista ulagao u njega, jer je u perfektom stanju, a tako je odrzavan od prvog dana! Tamo na ovom linku bas i nisam siguran da bi covek usao u trag svemu tome.
  5. Prodajem Hondu Shadow VT 600C, 1997. godište, prešla je 27.000km. Drugi sam vlasnik motora, kod mene je 3 godine i na mom je imenu. Motor ima puno dodatne opreme: hromirani hladnjak, poklopac filtera vazduha (live to ride), ručke, farovi, kožne bisage-nazad i napred, vetrobran, hromirani poklopci amortizera.... Motor (agregat-mašina) je u perfektnom stanju, redovno servisiran i održavan! Originalna kilometraža, garažiran, cirada....vredi videti motor! Garantujem da je retko ovako lep i očuvan motor! Cena je: 3.200 € 064/23-44-177 Djuro
  6. Pre svega da pozdravim sve forumase! Zovem se Djuro, iz Temerina sam i imam 27 godina. Vozim Hondu Shadow VT 600C koja je 1997 god.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja