Jump to content

Moto Zajednica

zeljkotopalov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

zeljkotopalov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Procurelo mi ulje na levom semeringu . Koji je navoj srafa na radilici koji drzi magnet. Da li neko zna?
  2. Da li moze da se stavi agregat od Honde cb400 u ram od Sprint Princa 125ccm?
  3. druze i ja sam imao isti problem sa zadnjim tockom , a resio sam ovako odneo kod strugara i postojece brezone je obradio napravio biksnu natuko na brezon i natukao na silent blok odnosno na njegovu cauru,sve to lepo sastavio stavio seger osigurac lancanik ne mrda nigde . A sad cu ti reci i zasto se to desava , zato sto glupi kinezi su brezone lepili za cauru silent bloka . I ne svidjami se sto prednji zupcanik ima lifta napred-nazad,i to moze da se resi ali mora da rasturis motor to nisam probao .
  4. Prestelovao sam karburatore i sada ne prelivaju i razbusiosam auspuh , izvadio sam one cevke, one su skroz istrulile da ne poverujes glupi kinezi istrulila je tako da kad sam je izvadio slomio sam je kao grisinu bukvalno.Ne mogu da verujem kakvo djubre , unutra se zadrzavao kondenzat i tako trulio vremenom ,a motor 2007 registrovan prvi put 2008.
  5. Da ali to mi se desavalo i dok nisam stavio filtere tj.od ove sezone pre zamene ulja i posle zamene ulja ali ne podize nivo ulja.Zvao sam servis u Novom Sadu nisu imali takav slucaj.Ja sam mu merio kompresiju preko 9 ne znam koja mu je granica.Ali mozda postoji problem da dobija vise goriva u petoj i da se samim tim gusi.Ili da je preko zime prelio karburator i preko filter kutije otislo gorivo u odusak , palio sam ga zimi cesto ali nisam zatvarao slavinu posle rada. Svecice su bele kad ih skinem, ventile sam prestelovao 0.05 i 0.10. Ne znam sta vise.
  6. imam problem sa princom 125ccm.Kada ga vozim van grada iz 4 ubacim u 5 i nema snage da odrzi brzinu i kad stanem iz iberlaufa curi gorivo.Stavio sam mu kn filtere bolje vuce ali u 5-oj nema snage da odrzi brzinu i pre stavljanja filtera dok je imao svoj fabricki filter?
  7. prilikom voznje van grada kad se vozi cetvrtom i petom curi mi na iberlauf benzin i kad ga ubacim u petu nema snage da odrzi brzinu?
  8. Hvala .Nikako da se snadjem kako se otvara tema
  9. iz vrsca vozim sprint princ 125ccm
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja