Jump to content

Moto Zajednica

Ron

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Ron's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ron

    Regal raptor 125

    Postovani forumasi, unapred se izvinjavam ako sam slucajno pogresio podforum u koji treba da postavim temu. Naime, vec duze vreme se kanim da nesto odradim sa motorom pa sam se konacno resio, a smatram da ste vi ovde najprikladniji za davanje saveta, pa vam se sa tom namerom i obracam. Situacija je sledeca, 2009. godine sam kupio svoj prvi motor od krvavo zaradjenih para . Sa njim sam vec prosao skoro celu Srbiju i za sada sam zadovoljan. Ipak sa obzirom da u zadnje vreme zbog posla ne mogu naci toliko slobodnog vremena pa malo i zbog finansija, svoj motor sam skroz zapostavio. Hvala Bogu pa se to okrece i sada sam u situaciji da ulozim nesto novca da ga sredim u fullu. Spreman sam dati do 500 evra pa i vise ako treba. Cilj mi je da mu promenim agregat i sve ostale delove koji su istroseni. U slucaju da ne nadjem agregat, da li znate nekog pouzdanog majstora kod koga bih motor mogao da ostavim na deset dana i da mi on sve zavrsi, bukvalno sve, a imalo bi na njemu dosta stvari da se dotegne i promeni. Najidealnija solucija bi bila da mogu nekome da ostavim i agregat da mi promeni. Ako takav neki postoji ne zalim pare. Agregat bi naravno promenio za neki jaci i za neki koji pasuje naravno. Ja sam butao po forumu ali nisam dobio neke konkretne informacije. Molim vas ako znate nekog majstora koji je dobar a zna oko svega da radi da me obavestite, odradio bih servisiranje motora sto pre, da uhvatim ovo lepo vreme sto je pred nama posle Vaskrsa. Zahvaljujem. Srdacan pozdrav.
  2. Brate aj posalji mi na pm broj telefona da se cujemo da te pitam par stvari . .. Poz
  3. E ljudi ovako . . . jos malo pa sajam . . . Dvoumim se izmedju Sprint Raptora 125 i Kinroada 250 . . . Dakle cena je na strani kinroada, estetika i kvalitet na strani sprinta . . . kubikaza . . . i ostale stvari znate i sami . . . Sve u svemu mrtva trka . . . Molio bih vlasnike pomenutih motora da mi daju kakve informacije . . . Znaci bitno mi je veoma bitno kakvi su na putu . . . posto planiram da prelazim velike distance . . . Da li je neko od vas imao iskustva na vecim putovanjima . . . na autoputu . . . sa kamionima i tako . . . Hvala unapred . . .
  4. Pozdrav sa juga Srbije . . . 88. sam godiste predstavnik sam slobodnog zivota, prateci svoju veliku zelju za motorima . . . letos sam bio na drugoj strani planete crnceci ne bi li ustekao neki dinar potreban za svog prvog "ljubimca" . . . Tako da na vasem sajtu mogu doci do potrebnih informacija kako bi napravio najbolji izbor . . . Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja