Mića011 60 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan E pa braco doslo je vreme da i ja promenim kubikazu. Nakon godinu dana i predjenih par hiljada kilometara resio sam da prodam svoj prvi motor. Iz naslova znate da se radi od kiveju. Proizveden 2007, presao 16500km. Agregat je ispravan. Pre par dana sam mu zamenio lanac i kupio novi akumulator. Planiram i da zamenim zadnju gumu, prednja je u ok stanju. Registrovan je do 30.06.2012. Malo trosi, idealan za grad i pocetnike. Vise slika za par dana. a tada cu i da ga stavim na oglasnik. cena je 500 evropskih, a broje telefona je 064/32-787-35 Miljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Mart 27, 2012 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat! LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...