toma665 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gorenavedena yamaha tt600r preradjena u supermoto 1998 godiste presla 44000km, registrovana do septembra 2010 i vodi se na mene. Motor je suv spolja, trosi ulje kad se vrti, kupio sam original set dihtunga sa gumicama ventila i karike koje dajem uz njega ili ako stignem da ga oteram u servis onda sa zamenjenim tim delovima (oko 8 hiljada je ceo servis sa tim delovima i spusticu cenu za toliko ako ja ne uradim servis). Uz nju dajem i accerbis bele stitnike za ruke koji nisu na slikama i set lancanika koje sam narucio za put (prednji sa vise zuba i zadnji sa manje) i bisage koje sam kupio u luisu. Na motoru je izgreban rezervoar kad mi je proklizao sa jedne strane i malo sa druge dok sam ga u dvoristu premestao nesto o zid. Motor je odlicno preradjen na supermoto, diskovi su dobri, prednja guma je dobra, zadnja bi trebalo da se promeni uskoro. Cena 2000eur Telefon 0612894735 Vanja Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan da dodam nesto kao prethodni vlasnik KTM SM tockovi, prednji disk 330mm ako se dobro secam, volan isto KTM, otvoren izduv (zvuk da se najezis)... jako lep motor za voznju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tockovi EXCEL, a volan RENTHAL verovatno.. Jer KTM ne prozvodi... Izvini ako je OFF!!! TT odlicno izgleda, i za te pare se tesko moze naci VALJANI SM!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma665 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milos je verovatno mislio na to da su uzeti od nekog ktm-a. Na volanu bas pise ktm. Hvala na komentarima, motor je stvarno odlican i nerado se rastajemo ali ne mere se putovati sa njim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma665 0 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan bump ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam motor je bio od Mikke fotografa.. Prelep je, a i cena je korektna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma665 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tockovi EXCEL, a volan RENTHAL verovatno.. Jer KTM ne prozvodi... evo kako izgleda kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma665 0 Napisano Jun 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako izgleda i moj Inace nasao sam motor koji cu da uzmem pa mi je frka za kes tako da za sada spustam cenu na 2000e i ta cena ce biti jos dve nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 3, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ovo još prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano April 3, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan imas telefon, okrenes i pitas mislim da bi ga prodao posto juri nesto vece... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano April 3, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan ja zovem ali mi kaze da je ne postojeci broj zna i neko neki drugi broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...