Evil_Zo 8 Napisano Decembar 3, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Èudi me da niko nije primjetio ovaj motor. Pojedini kažu da je to najljepša šestica ikada napravljena. Meni je totalno ok. Juèe sam skinuo sa neta prvi njen zvanièni track test, mislim da je Katar bio u pitanju. Filmic ima negdje oko 70 MB. Ljudi, to je bolesno kako ovo èudo ide :shock: Da ne povjeruješ! Nisam uopšte disao cijelo vrijeme dok sam gledao, jednostavno ne mogu da vjerujem da je to 6-ica! Da se ne vidi koliko visoko vrti obrtomjer, definitivno bi se reklo da je u pitanju bolja hiljadarka! Motor ima 133 konja, crveno podruèije poèinje na 17 500 obrtaja. Brutalna je, jezivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 3, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Masina stvarno jeste jako napredna za klasu 600,ali batice jel si ti video na cemu sedis na tom motoru...posle 100 km ti otpadne zadnjica,a ruke ni ne osecas... Radije onaj stariji R6... Dok se ne dokaze suprotno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Decembar 3, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Malecne su te trkacke sestice. Izgledaju minijaturno, bar meni stodevedesettricentimetrasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 3, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogme danas sam bas zapazio da ti je i CBR-ka knap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bogme danas sam bas zapazio da ti je i CBR-ka knap :twisted: :twisted: :twisted: Ðavole!!! Treba da ide kod obuæara da mu je 'razgazi' malko... Njemu , meni i sliènima rastom ništa ispod 12-ice i Buse :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Decembar 4, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da preduhitrim Djuru. Verovatno bi vam Vstrom bio dobar po velicini. Ali vi na srecu jos uvek niste skrenuli na "dark side" pa volite R-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 4, 2005 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da preduhitrim Djuru. Verovatno bi vam Vstrom bio dobar po velicini. Ali vi na srecu jos uvek niste skrenuli na "dark side" pa volite R-ove :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 4, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da preduhitrim Djuru. Verovatno bi vam Vstrom bio dobar po velicini. Ali vi na srecu jos uvek niste skrenuli na "dark side" pa volite R-ove A taman sam hteo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...