Jump to content

Moto Zajednica

Motori, motociklisti, pivo i kacige

Recommended Posts

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S...

Pozdrav svima. Mislio sam da sa ovom temom pokrenem akciju o ponasanju starijih kolega prema mladjima. Voleo bih kada bi starije kolege pozitivno uticali na nas podmladak da se ne mora biti pripit ili nedaj boze pijan da bi bio dobar bajker. OK je popiti pivo, dva ali treba znati granicu pogotovo kada se vozi. Ista stvar je sa kacigama. Ako ih mi nosimo na laktovima kao njihovi idoli, uzori, nazovite kako hocete, i oni smatraju da su iste suvisne. Nazalost, suvise mladih kolega strada da mi to mirno gledamo. Voleo bih da cujem i vasa misljenja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

Promasio si temu....

Moguce je, zato me i interesuju vasa misljenja ???

ne druze, promasio si temu za postovanje. postavio si temu u delu foruma za predstavljanje clanova. trebao si otici u opste teme i tamo postaviti svoju temu...

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S...

Promasio si temu....

Moguce je, zato me i interesuju vasa misljenja ???

ne druze, promasio si temu za postovanje. postavio si temu u delu foruma za predstavljanje clanova. trebao si otici u opste teme i tamo postaviti svoju temu...

Prebacio sam. Hvala ;)

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Nema sta tebi neko da soli pamet da li ces nositi kacigu ili ne, popiti sok, pivo ili gajbu.

Cim sednem na motor druga je prica, nema alkohola, obavezno kaciga i rukavice, ostalo po potrebi.

Toliko sam se navikao na kacigu da mi nije uopste uzivanje da vozim bez nje, a nisam od onih koji bi da budu vidjeni kako cepaju nekog R-a po uskim ulicama napola zakrcenim.

Dupe na motor, pamet u glavu, nema ti druge  8)

• Svrati ponekad, 307 postova

Pozdrav svima. Mislio sam da sa ovom temom pokrenem akciju o ponasanju starijih kolega prema mladjima. Voleo bih kada bi starije kolege pozitivno uticali na nas podmladak da se ne mora biti pripit ili nedaj boze pijan da bi bio dobar bajker. OK je popiti pivo, dva ali treba znati granicu pogotovo kada se vozi. Ista stvar je sa kacigama. Ako ih mi nosimo na laktovima kao njihovi idoli, uzori, nazovite kako hocete, i oni smatraju da su iste suvisne. Nazalost, suvise mladih kolega strada da mi to mirno gledamo. Voleo bih da cujem i vasa misljenja.

tezak je zivot Vas umjetnika kad su vam uzori decki u japankama sto jure bez kaciga ....

kao pripadnik mladje populacije nije bas sve tako crno,MI (mladji) smo znali starijim kolegama bacati kljuceve kad se smrkne,sve iz razloga sto ih volis cjenis i postujes,nebili se jjos malo vozili skupa...

cjeni i postuj druge,sebe voli ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja