Echi-ZR 26 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Mislio sam da sa ovom temom pokrenem akciju o ponasanju starijih kolega prema mladjima. Voleo bih kada bi starije kolege pozitivno uticali na nas podmladak da se ne mora biti pripit ili nedaj boze pijan da bi bio dobar bajker. OK je popiti pivo, dva ali treba znati granicu pogotovo kada se vozi. Ista stvar je sa kacigama. Ako ih mi nosimo na laktovima kao njihovi idoli, uzori, nazovite kako hocete, i oni smatraju da su iste suvisne. Nazalost, suvise mladih kolega strada da mi to mirno gledamo. Voleo bih da cujem i vasa misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao s ovo oko kacige ubaci u opste teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 14, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan au, pa ni ne secate se da ste coveka pozdravili pre nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu.... Moguce je, zato me i interesuju vasa misljenja ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 14, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu.... Moguce je, zato me i interesuju vasa misljenja ??? ne druze, promasio si temu za postovanje. postavio si temu u delu foruma za predstavljanje clanova. trebao si otici u opste teme i tamo postaviti svoju temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu.... Moguce je, zato me i interesuju vasa misljenja ??? ne druze, promasio si temu za postovanje. postavio si temu u delu foruma za predstavljanje clanova. trebao si otici u opste teme i tamo postaviti svoju temu... Prebacio sam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta tebi neko da soli pamet da li ces nositi kacigu ili ne, popiti sok, pivo ili gajbu. Cim sednem na motor druga je prica, nema alkohola, obavezno kaciga i rukavice, ostalo po potrebi. Toliko sam se navikao na kacigu da mi nije uopste uzivanje da vozim bez nje, a nisam od onih koji bi da budu vidjeni kako cepaju nekog R-a po uskim ulicama napola zakrcenim. Dupe na motor, pamet u glavu, nema ti druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Mislio sam da sa ovom temom pokrenem akciju o ponasanju starijih kolega prema mladjima. Voleo bih kada bi starije kolege pozitivno uticali na nas podmladak da se ne mora biti pripit ili nedaj boze pijan da bi bio dobar bajker. OK je popiti pivo, dva ali treba znati granicu pogotovo kada se vozi. Ista stvar je sa kacigama. Ako ih mi nosimo na laktovima kao njihovi idoli, uzori, nazovite kako hocete, i oni smatraju da su iste suvisne. Nazalost, suvise mladih kolega strada da mi to mirno gledamo. Voleo bih da cujem i vasa misljenja. tezak je zivot Vas umjetnika kad su vam uzori decki u japankama sto jure bez kaciga .... kao pripadnik mladje populacije nije bas sve tako crno,MI (mladji) smo znali starijim kolegama bacati kljuceve kad se smrkne,sve iz razloga sto ih volis cjenis i postujes,nebili se jjos malo vozili skupa... cjeni i postuj druge,sebe voli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 15, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da si promasio forum. Ovdje su svi andjelcici, sa punom ratnom opremom. Jedino to za pivo ... mislim da je pivo neka vrsta tabua ovdje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...