J O V A N I C 1 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nesto se razmisljam. hteo bih na sv da stavim neki drugi top. al se mislim, dal da stavim 2 komada, ili jedan. jer imam neku ponudu za 2 topa, skoro po ceni 1. ali me zanima sledece. koja ce biti razlika? da li je bolje da bude jedan top na 2 cilindra, ili 2 topa na dva cilindra. znaci iz svakog cilindra po jedna grana. ili kako vec, pojma nemam. da li ce da se izgubi na obrtajima sa 2 topa, ili da se dobije? ili ce biti isto? jako me zanima to. a topovi su ovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao iskustva sa tim konkretno motorom ali...sve sto moze da se desi mozes da dobijes pucanje iz auspuha...sta god da se desi to moze posle da se nasteluje e sad koliko si psremana na to...to je sad nesto drugo,cak i jadan top ako stavis mozes da dobijes pucanje,sve zavisi od nekih drugih stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj GSXR ima dva topa zbog slozenih katalizatora, kad su povecavali snagu , da bi motor ostao ekoloski morao je da ima ovako slozen izduv. Minus im je aerodinamicki uticaj i povecanje tezine u odnosu na samo jedan top, nekih posebnih pluseva nema, osim ljepseg izgleda i simetrije. Sto se tice performansi, sta imas sa dva topa mozes imati i sa samo jednim, sve zavisi kako su napravljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan gle sad. ovaj iz ade sto se razmisljam da uzmem. je ceo od poliranog prohroma, ceo je niklovan takoreci. i izgleda ovako i cuje se ovako. a ova 2 komada izgledaju kao gore na slici. i cuju se ovako. http://www.youtube.com/watch?v=NIIPPLuwpEs&feature=related e sad, na gsxru je katalizator ispod oklopa, pre ovih topova. a meni je na SVu katalizaotor u topu. pre topa idu gole grane do cilindara. s tim sto je kod mene v2 a na gsxru 4 u red. raspored cilindara. mene samo zanima, da li je bolje da ide iz dve grane u jedan top. ili da ide iz dve grane u dva topa. lepse mi izgleda sa ova recimo dva topa, a opet lep mi je i ovaj iz ade. samo se brinem da mi ne opadnu performanse, na primer da mi slabije povlaci, jer ima dva topa, pa je mozda madnji neki pritisak, vakum, sta znam. to je neka moja logika. sta mislite? znaci za relativno istu cenu imam ovaj iz ade, jedan top, a ovde imam 2 topa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 10, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan 2 su 2!!!! ;D ;D ;D ako ti neces da ih uzmes mozda mogu da se napakuju kod mene..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam se jos dal 2 komada ova fabricka, ili 1 ovaj iz ade otvoreni. bojim se da mi ne bude opet tiho sa ta 2. pa onda bi morao da ga otvaram...njakam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 39 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo tvoja Suzana? Na nju obavezno dva auspuha, bice ruzno ako se stavi jedan! I da, Suzani naj lepse stoje Yoshimure ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 10, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa pazi, na SV-u bi 2 topa lepse lezala jer je motor malo uzi i ima uzu zadnju gumu(160, ako se ne varam) . ali ako ides zbog zvuka, onda 2u1! ima jedan lik u zr-u sv-a sa yoshimurom 2u1... druze, zemlja se trese kada on prodje... licno, ja sam za 2u1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan ...autorska prava nista??? Mislim da ne mozes porediti zvuk na gsxr 1000 i 4 cilindra i sv650 sa 2 cilindra... U svakom slucaju za tvoj bike preporuka 2u1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ajaoj ljudi... pa ni ne poredim zvuk sa tog gsxra i mog sva naravno to je nebo i zemlja razlika. mene samo zanima kako bi bilo bolje. a i ja nekako vise vazem za taj iz ade. ipak mi je to proverena investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1122 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovde nista ne razumem,nema li taj motor 4 cilindra???Moze biti samo 4u1 ili 4u2,nista 2u2 i slicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan JA IMAM SV650 1999 GODISTE, I HOCU DA STAVIM NA NJEGA OVE AUSPUHE, SA GSXRA 1000 K8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 10, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a i jeftinija ti je varijanta da uzmes taj RACE auspuh, jer ga mozes samo naglaviti na vec postojecu cev. ako hoces 2 auspuha, imas jos i ulaganje u nove cevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma i to sto kazes. necu da eksperimentisem. raptors. ako te zanimaju ti topovi. posalji mi pm. da ti dam broj. uzecu iz ade i gotova prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1122 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan JA IMAM SV650 1999 GODISTE, I HOCU DA STAVIM NA NJEGA OVE AUSPUHE, SA GSXRA 1000 K8. aaaaAAAAAaaaaaaaa,toooooooooooo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 11, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan JA IMAM SV650 1999 GODISTE, I HOCU DA STAVIM NA NJEGA OVE AUSPUHE, SA GSXRA 1000 K8. koliko su teski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 2u1 vise snage dole i bolje motorno kocenje 2u2 vise snage gore i manje motornog kocenja SV 2u1 Leo Vinci ima zvuk kao DUCATI, V2 ima odlican zvuk!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e to mi je konkretan i pravi odgorovor. fala bobane! koji si sv uzeo? ciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...