Stevan B. 635 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hondica je u ekstra stanju sa dosta opreme i registrovana je cele godine,bez ulaganja. Menjao bih je za zefir,hondu cb 750 i slicno...modze zamena i za kesh 2650 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? Godiste, kilometraza, kontakt? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 93,36000 km 0638123324 Pancevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 1, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sta se dobija od opreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas lud za racunarima pa tako i odgovori kasne po par dana. Sve od opreme st se vidi ide uz nju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1171 Napisano April 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan lepa je ta HONDA kao .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 137 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje Honda CB 750 1994 godina registrovana celu godinu ima je u malim oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najlepsi TA koji sam video u oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WOLVERINE 41 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: BEOGRAD PETLOVO BRDO Motocikl: TDM 900 BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV PRIJATELJU. MUSTERIJA ZA DEKLU SAM JA OD PRE NEKI DAN. INACE MOTOR JE PERFEKTAN SVAKA PREPORUKA STO SE TICE KUPOVINE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koka 2 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena uz moju doplatu Cbr 1000 f 88 u extra stanju sa dosta opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan MOZA ZAMENA ZA VX 800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Avgust 15, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel mi se cini ili je ovo motorce u poslednje vreme cesto ispred RNP ??? Kolega ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...