markommarko 755 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam givi centralni kofer i interesuje me da li je neko pregrađivao svoj, kako bi, npr na jednoj strani držao npr. izolir traku, alat, disklok, a sa druge da bude prazno za kacigu? Kada je kaciga unutra, sve te sitnice naslažem oko nje. Međutim, kada vozim, onda mi se to razleti po koferu, i kada bih da vratim kacigu u kofer moram sve da sklanjam, pa stavljam kacigu, a onda da vraćam sve nazad. Zato me zanima pregrađivanje. Gledao sam na aliju i temuu, ali nisam video ništa slično. Hvala, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5710 Napisano pre 10 sati Drug član, 2726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ti neko odradi 3D pregradu ili napravi torbu i sve to ubaci u torbu, kontam sto hoces, kod mene isto sve razbacano i kaciga stoji na tom dzumbusu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...