mandrak_ 9 Napisano pre 17 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, Javljam se kao novi clan foruma, vozim i volim motore oko 25 godina. Vozio sam skoro sve tipove motocikala osim "autobusa" (Goldwinga i RTa). U ovoj etapi svog postojanja sam se odlucio da se konacno oprobam u nekoj ADV/off- road varijanti. Kupio sam sebi kineski trotinet i uputio se u avanturu po makadamima i atarskim putevima u Vojvodini. Na forumu trazim informacije o motociklu koji koristim, eventualno neke dobre, lagane off-road rute za srednjevecnog avanturistu. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8200 Napisano pre 17 sati Drug član, 2766 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao na ove stranice! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9770 Napisano pre 17 sati BJB Maxi Scooter Club, 6581 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica od sektaša 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 755 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 86 Napisano pre 12 sati U prolazu, 16 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11407 Napisano pre 12 sati Hronični Motociklopata, 7681 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...