markommarko 580 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Maksimalna preporuka da NE KUPUJETE disk lock marke Lampa iz Maxmomenta (košta 3.900 dinara). Imam ga od septembra prošle godine i jutros se sjebala brava. Hteo sam da ga zaključam kada sam došao na posao i vidim nešto zajebava. Srećom isprobao sam ga u ruci i uspeo da zaključam, ali više nisam uspeo da ga otključam U početku je brava hvatala, ali onda više ni to. Dakle, da sam zaključao motor, morao bih da silom prilika naučim da točkarim do najbližeg bravara. Preporuka - NE KUPUJTE! STONE DISK KATANAC RED | Maxmoment MAXMOMENT.RS Stone, disk brake lock – Pin Ø 5,5 mm – Black Special “push-to-lock” system Protected cylinder plate against drilling and 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1234 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 479 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao da reklamiras? pretpostavljam da je u garanciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 580 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Videću ovih dana to da uradim, danas sam završio sa poslom u 19.30 h, pa je bilo kasno da idem do njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Миле 35 Napisano pre 26 minuta U prolazu, 16 postova Lokacija: Нови Београд Motocikl: ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Много боља ствар за много мање пара. Сајла од 22 мм, дугачка метар, са прилично квалитетном цилиндар-бравом. https://www.wobyhaus.co.rs/oprema-za-bicikle/946-sajla-za-vezivanje-22-x-1000-mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...