chode 0 Napisano Četvrtak u 15:04 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: BG Motocikl: Kymco Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nasao sam WR-a u Nemackoj bas po mojoj meri. Pa me zanima da li poznajete nekog ko bi otisao po motor i odradio sve od kupovine do uvoza u Srbiju, idealno iz BGa? Vidim da se Goran Popovic Pop nazalost vise ne bavi tim poslom. Hvala unapred svima na predlozima. https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/x/3134669337 Promenio Četvrtak u 15:05 član chode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3957 Napisano Četvrtak u 15:46 Ne silazi, 5078 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Miloš Botić+381644147287 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 4038 Napisano Četvrtak u 20:17 Astro Puki krsi sva pravila!, 975 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno su botovi dobili prezime 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6189 Napisano Četvrtak u 21:48 Nemanja Stojanović, 1709 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Miloš Botić, poznatiji kao Mišo Rabadžija je meni i @House dovezao i sredio špeditera, sa severa nemačke do garaže u Mladenovcu sve smo preko telefona završili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...