sonz-ina 7 Napisano Utorak u 14:50 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam 22 godine i trenutno još uvek nemam A kategoriju, ali jedva čekam da je uzmem! Drago mi je da se forumi još uvek koriste. Iskreno, nisam ih koristio još od 2015. godine, sve je to sad "zamenjeno" redditom haha. Na forum sam prvenstveno došao jer mi je potrebna pomoć, ali verujem da ću ostati i pročitati neka vaša iskustva i priče o motorima 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 62 Napisano Utorak u 15:50 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! Овде углавном олд скул екипа, укључујући и мене, иако имам дозволу тек 2.5 месеца, а стаж који месец дуже 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 514 Napisano Utorak u 21:33 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4104 Napisano Sreda u 06:32 Drug član, 474 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošaoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8600 Napisano Četvrtak u 21:34 Drug član, 594 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA NT1100 DCT ES (2025), BMW C400 GT (2020), ex HONDA Africa 1000 DCT (2016) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 690 Napisano juče u 03:44 Zainteresovan, 170 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...