shoyyka 11140 Napisano Jul 10 Drug član, 3542 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče preuzeo tormo od Zvoneta, probam štitnike, ne pasuju na moj 2008.Pogrešio sam, zbunilo me ono K25, ima dole na fotosu. Tražim za moj, ove ne prodaju. Novi, aluminijumski... 4000din. 069780113 viber, sms Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2163 Napisano Jul 10 Drug član, 1320 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Misliš li da i na R 1200r 2008 ne pašu? I meni treba jedan par za jedan bajk Da, naravno da ne paše, sad vidim, odoh do Temua da vidim sta ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7949 Napisano Jul 10 nocni cuvar, 2589 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Uzecu ja ako nisi prodao i ako odgovara za 1200 gsa 2012 god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11140 Napisano Jul 11 Drug član, 3542 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Reserve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11140 Napisano Utorak u 13:06 Drug član, 3542 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...