Jump to content

Moto Zajednica

Jakna

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova

Zdravo društvo, nameravam da kupim jaknu za motor A2 kategorije. Jedino što imam na umu je da jakna ima štitnike (logično), ali nisam sigurna koju da uzmem i šta sve da gledam.

Jel ima neko neki savet? 

Hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2130 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

@Simijonović po pisanju,pretpostavio sam da si ženskog pola.Ako te zanima,imam od supruge jaknu,IXS sa protektorima i zimskim uloškom,u odličnom stanju,nošena par puta,njoj je velika,u pitanju je ,,S" veličina.Ako te zanima...cena neće biti velika.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6548 postova
  • Motocikl: konzerviran

Ne uzima se jakna u odnosu na kategoriju motora, već ona koja može što bolje da te zaštiti....bez obzira što nećeš (za početak) da obaraš do lakta.

Kako je već rečeno...da obavezno ima štitnike u zoni ramena i lakata i da je od adekvatnog materijala. Cordura, Goretex...a može i od kože. Ako je moguće, da ima termo uložak...da je probaš obavezno prilikom kupovine i da pretpostaviš ili obučeš ispod nje nešto što bi inače obukla za vožnju. Da gledaš što pre da se u potpunosti opremiš.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Više-manje svaka u moto radnji će ti odgovarati. Pitaj prodavce, većinom su ljubazni i spremni da pomognu. Ako ne planiraš da uzimaš  jednu za zimu, a jednu za leto, uzmi samo za leto. Evo ti primer i jakne i radnje, ali imaš više radnji u gradu sa različitim markama i modelima, pa nađi onu koja ti se sviđa, jer će ti trajati

WWW.MOTOLAND.RS

Pristupačna, prozračna, vodoodbojna tekstilna jakna prvenstveno namenjena za urbanu vožnju. Bilo da preferirate

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja