tadic 0 Napisano Sreda u 08:39 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec odavno pratim tj citam ovaj forum ali nisam nikada imao potrebe da pisem do ovog momenta. Problem je sledeci. Suzuki Burgman 200 -2008 god. Kad dam kontakt sve se popali ali ne cuje se zujanje pumpe. Ako probam upaliti odmah se pali i lampica FI. Prvi majstor je gledao motor 5 septembra. Bezuspesno. Motor nekad jednostavno pali i sve normalno i onda zaredja par dana mrtav. Na red je dosao i drugi majstor ali opet bezuspesno. Problem je sto pri kontaktu jednostavno nema minus na pumpu i ne baca varnicu na svecicu. Sve je prekopavano u potrazi za kvarom. Menjana pumpa, drugi cdi...medjutim problem nije odklonjen. Kad pali pali na novi i stari cdi kad nece nece .... Ja ne znam sta sve majstor nije probao i jednostavno problem se ne resava. Pa bih zamolio kolege ako je ko imao slican problem. Hvala Tadic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15833 Napisano Sreda u 09:01 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo živo, dobrodošao na ove stranice. Očigledno je da te zeza struja. Kanda Ecu ne vidi ključ te ostane zaključan. Problem bi tražio u čitaču koda (antena), ključu, instalaciji... Ecu si već zamenio što nije rešilo problem. Prekidac na copi i kill prespojiti. Treba će dijagnostika kao i el šema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadic 0 Napisano Sreda u 09:20 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja koliko sam shvatio cdi i bravica nemaju kod. Kljuc je obican cak sam narezao rez i on radi tj pali bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Sreda u 09:46 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Чим му се пали F1 мора да има код кључ. Или је код тебе неко превезао инсталацију и избацио код кључ или још горе, код кључ залепио за антеницу и гурнуо негде испод пластике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadic 0 Napisano Sreda u 12:36 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam kljuc. Glupo pitanje a gde moze da bude kod kad je zaliven. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Sreda u 15:53 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Nisi shvatio Arakisa, ključ sa kodom je sakriven ispod plastike blizu antene i stalno drži "otključan" alarm. Obični ključ kojim pališ motor služi samo za okretanje brave. Al sam ga objasnio u pm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano Petak u 00:17 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti na bravi piše S.A.I.S. imaš imobileser te ti i tu negde leži problem. Ako piše i narezao si običan ključ, a on pali neko je već petljao oko brave, te se možeš nadati da je kod u lošem kontaktu sa antenom i da se da lako rešiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadic 0 Napisano Petak u 23:38 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Betta je napisao: Ako ti na bravi piše S.A.I.S. imaš imobileser te ti i tu negde leži problem. Ako piše i narezao si običan ključ, a on pali neko je već petljao oko brave, te se možeš nadati da je kod u lošem kontaktu sa antenom i da se da lako rešiti problem. Ne .nista mi ne pise. I majstor mi kaze da nije kodirana brava niti je bila. Mozda je to na mladjim modelima ovaj je 2008. A mozda je razlika i za koje trziste. Ovaj je iz CH dovezen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne piše S.A.I.S brava je obična, to što pali F1 lampicu znači samo da ima ECU motora, a ne imobilaser istog. Ključ je onda običan, a tebe zeza neki od senzora koji daju podatke ECU. Treba da se uradi dijagnostika koga svaki F ima iza sebe još dva broja, tada ćeš znati problem, može biti da je relej pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadic 0 Napisano pre 3 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda zeza instrumental tabla. Majstor najvise sumnja u nju. Posto ovde kod mene u krugu od 150km nema niko dijagnostiku Promenio pre 3 sati član tadic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 133 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Dijagnostiku možeš sam da uradiš tako što ga ubaciš u mod za dijagnostiku i pratiš treptanje F1 lampice, o tome imaš na youtube gomilu snimaka. Mitch je jedan od znalaca baš oko Burgmana, potraži Mitch Bergma, mislim da se tago zove lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...