icecool 512 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put je greška, drugi put je namera, svaki sledeći put ego tera kera još jače.Brzo se sakupi. Nek počiva u miru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1046 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, bobangsxr said: Rešenje je već pronadjeno… voziti i postovati ogranicenja, to je sto možeš ti sam da uradiš za sebe… očekivati da država nešto uradi po tom pitanju je u domenu naučne fantastike Slazem se donekle. Sada kada imam malo vise godina, slazem se. Ali kada sam imao 20ak, sigurno se ne bih bas potpuno slozio. Nije resenje samo postaviti ogranicenja i kao ja sam resio problem. Ocigledno je da se ogranicenja ne postuju. Ljudi ginu, i krivci i nevini. Svaki covek koji strada kosta ovo drustvo. Ako nesto ne funkcionise onda moras da menjas neke stvari, da pronadjes neko drugo resenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1342 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1136 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Vidi, ja nisam bio cvećka… meni je prvi motor bio gsxr 1100, uzeo sam ga sa 20 godina 2005 godine… i da nisam ogulio asfalt sa njim dan posle kupovine ko zna kako bi se sve završilo…i nakon tog klizanja jesam vozio brzo i ludo, i u alkoholisanom stanju ali mi je nekako to ulilo strah i dugo vremena sam imao taj strah. Mnogi su tada pričali kako će ubrzo stojati umrlica moja na banderi i da će moji da me ljube u ladno čelo, ali eto mogu za mene lično da kažem da sam imao samo sreće ili je Bog hteo da me sačuva. Sve je to sad proslo, sportski motori me uopšte ni ne zanimaju više. Zivim skoro punih 15 godina u CH i primetio sam da ni ovde nema neke dodatne edukacije za temperamentne vozače, jednostavno kazne su nenormalne, bez dozvole nema šanse da voziš a ako se bahatis ostajes bez nje očas posla i to je to, ništa specijalno… e sad je pitanje šta bi moglo kod nas da se uradi po tom pitanju Promenio pre 53 minuta član bobangsxr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6061 Napisano pre 29 minuta Ne silazi, 1814 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, bobangsxr je napisao: jednostavno kazne su nenormalne, bez dozvole nema šanse da voziš a ako se bahatis ostajes bez nje očas posla i to je to, ništa specijalno… e sad je pitanje šta bi moglo kod nas da se uradi po tom pitanju Da ne pljujemo policiju kad napravi levak i pise sve redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...