Jump to content

Moto Zajednica

Ratkovo - Odžaci 22.9.2024.

Recommended Posts

• Drug član, 2886 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
5 minutes ago, Zarkela said:

Dešava se da se ljudi zamisle, udje im vozilo u mrtav ugao, nisko sunce... bahatost, nemarnost itd.. Al u većini slučajeva je to splet nesrećnih okolnosti. Niko ne želi da izazove saobraćajku, ali se desi. Neko u toj svojoj nepažnji prodje sa velikom srećom, nekom se zalomi... Nažalost ove godine previše motorista je izginulo. Ja sam ove godine imao samo 3-4 situacije da mi vozači automobila izlete, i to su sve bili mladi ljudi u dvadesetim i muški i ženski. Čačkaju telefone, slikaju se za instangram, prave skečeve a glava u oblacima. U auto školama treba da se stavi ozbiljan akcenat na korišćenje telefona u voznji, da se bude skoncetrisan ali ne i u grču.

Ma kakve auto škole... Panduri na skuterima i deri!!! 

Je8la ih kamere i radari, ovo što bi im donelo para... 

Kad god se vozam noću ne mogu da se načudim koliko njih bulji u telefone, svima svetle glave, 60% kola. 

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 423 postova
  • Motocikl: CBR 900RR
Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao:

Naprotiv, NIJE sad to sve manje bitno, da je motorista išao sporije možda bi uspeo da izbegne ženu i spasi se, ne možeš jurcati gradom i očekivati uzdati se u druge, da te svi vide i da ti niko neće izleteti, pa hoće, izleteće ti i kad te vide jer su stoka bahata, a ti se posle snalazi... jednostavno to je tako kako je, druge ne možemo menjati, ali sebe i svoju vožnju možemo tj moramo ili nas nema... nadam se da će se dečko izvući.

U pravi si, naravno da je brzina bitna... tada sam tako rekao jer sam baš bio pod utiskom i stresom od događaja... Miloš je u subotu podlegao povredama, nije uspeo da se izvuče... tuga za još jedan tako mlad život...

Kruže priče i da je njegova brzina bila i 200km/h, ko zna, svakako je bila jako veća nego što je to dozvoljeno u naseljenom mestu. Ja bih ovde čak postavio i pitanje da li je žena mogla uopšte i da ga vidi pri tolikoj brzini, ali to je već za drugu raspravu. Čuo sam i da je kaciga nađena dosta dalje od njega, da je spala jer verovatno nije bila vezana, jer je uglavnom nosio nevezanu kacigu. Za taj motor verovanto nije postojala odgovarajuća A kategorija jer nije imao dovoljno godina kao uslov za nju, možda je i motoro bio od starijeg brata.. Ovo je sve ono što sam načuo, tako da bih se ogradio. Ali definitivno se prešla granica po više stvari, a onda se u jednom trenutku nažalost i desi ono što nije dobro...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja