yamahadt50 1 Napisano Octobar 12, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Yamah DT 50R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima vozim motor duzi niz godina ali sad zelim da krenem da vozim nesto ozbiljnije stoga otvaram ovu temu sa sledecim pitanjem izasla mi je ponuda na sajtu zvanom ,,ali baba,, kawasaki klr 650 nov motor 2022 godiste iz prodavnice za samo 700$ ja u to prosto ne verujem da se takav motor nov toliko jeftino prodaje stoga pitam starije i iskusnije bajkere dali je u pitanju prevara ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 11793 Napisano Octobar 13, 2023 Ne silazi, 7105 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5243 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 2472 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Alekre said: Čoveče... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 609 Napisano Octobar 13, 2023 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I da kojim slučajem nije prevara (hehe), sumnjam bi mogao da ga registruješ, nije namenjen za prodaju u Evropi. Verovatno ne bi mogao da dobiješ atest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3013 Napisano Octobar 13, 2023 8-bit, 1858 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 Freeride 250R Prijavi odgovor kao problematičan Stiže mi neko nasledstvo iz Nigerije, pa ću taman i ja da naručim jedan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamahadt50 1 Napisano Octobar 13, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Yamah DT 50R Prijavi odgovor kao problematičan Traze mi 1100$ sa postarinom pritom traze da platim unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1766 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Traze mi 1100$ sa postarinom pritom traze da platim unapred...Kupi odmah 20-30 komada!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamahadt50 1 Napisano Octobar 13, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Yamah DT 50R Prijavi odgovor kao problematičan Tebi cu da poklonim 1 kad ih kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 31 Napisano Octobar 14, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 10. 2023. at 1:35, yamahadt50 je napisao: Pozdrav svima vozim motor duzi niz godina ali sad zelim da krenem da vozim nesto ozbiljnije stoga otvaram ovu temu sa sledecim pitanjem izasla mi je ponuda na sajtu zvanom ,,ali baba,, kawasaki klr 650 nov motor 2022 godiste iz prodavnice za samo 700$ ja u to prosto ne verujem da se takav motor nov toliko jeftino prodaje stoga pitam starije i iskusnije bajkere dali je u pitanju prevara ili ne? Sine jel se drogiras ti ili nas malo zajebavas?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamahadt50 1 Napisano Octobar 14, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Yamah DT 50R Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahha ma zezamo se malo opusti se,jel vidis sliku sto sam poslao....klr 650 (700€) nerealno je prosto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...