Baniša 54 Napisano Decembar 6, 2022 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Bavim se prodajom moto opreme. U ponudi imam novu GIVI moto opremu. Imam nosače bočnih i centralnih kofera za sve tipove motocikala. Takođe imam u ponudi i repne torbe, dodatne torbe koje su zapremine 30,40,60 i 80l. Ploče za nosače kofera, kofere, delove za kofere, stop svetla, roštilje za centralne kofere,unutrašnje torbe za bočne i centralne kofere, torbe za bočne kofere, tank lock torbe, tunel torbe, ringove za tank lock torbe, crash barove, slidere, ralice, deflektore vazduha, proširenje bočne nogare, termose i nosače termosa, kantica za gorivo, torbice oko noge, crash bar torbe, vizire povišene, zatamnjene i još mnogo toga. Preko 600 artikala GIVI OPREME. Mogućnost porudžbine Wunderlich i Hepco Becker. BMW delove je moguće isto poručiti, rok isporuke kroz 10-15 dana koliko treba da stigne iz fabrike BMW. Kontakt: Radnim danima pozvati ili poslati poruku na viber ili whatsapp +381621790781 jer sam u inostranstvu. Vikendom možete pozvati redovnim pozivom. Promenio Decembar 10, 2022 član Baniša 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 9, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Crash bar Givi Honda X ADV 750 2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 9, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Tanklock torba 5l, Yamaha Fazer 600 2004. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 9, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp 700 2008 nosači bočnih kofera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 779 Napisano Decembar 10, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1985 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, да ли имате наслон за кофер Капа К53? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 10, 2022 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bracabgd je napisao: Поздрав, да ли имате наслон за кофер Капа К53? Pozdrav. Mogu nabaviti, 3900din Promenio Decembar 10, 2022 član Baniša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 167 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li imate ili mozete nabaviti naslon za Kappa K47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, feelgod je napisao: Zanima me da li imate ili mozete nabaviti naslon za Kappa K47 U subotu može biti poslat na vašu adresu. 3800din cena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1126 Napisano Decembar 11, 2022 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Loznica Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se sta o ceni nove Maxije 5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 898 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da kazem svaka preporuka za Banisu, uzimao vise stvari preko njega i preporucio drugarima takodje koji su takodje prezadovoljni. Momak na mestu i sve moze da se dogovori sa njim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 2394 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 488 postova Motocikl: Bmw r 1200 gs, T-Max. Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeh od Banise naslon za kappa kofer, i givi tank torbu sa prstenom. Svaka cast i na komunikaciji, i na brzoj realizaciji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 167 Napisano Decembar 11, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, zanima me da li ovo moze da se nabavi ako fabrika i dalje pravi ili neki slican nosac za Piaggion X9. NOSAČ GORNJEG KOFERA KR57-SR57 PIAGGIO X9 Promenio Decembar 11, 2022 član feelgod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, DjoleLO je napisao: Zna li se sta o ceni nove Maxije 5? Ne zna se još, još uvek nije izašao u serijsku proizvodnju. Sada na sajmu je tek predstavljena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, gavrela je napisao: Ja samo da kazem svaka preporuka za Banisu, uzimao vise stvari preko njega i preporucio drugarima takodje koji su takodje prezadovoljni. Momak na mestu i sve moze da se dogovori sa njim. Hvala drug za pohvale i preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 11, 2022 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2022. at 16:53, Bole37 je napisao: Ja uzeh od Banise naslon za kappa kofer, i givi tank torbu sa prstenom. Svaka cast i na komunikaciji, i na brzoj realizaciji... @Bole37hvala drug, šta god da treba samo se javljaj. Promenio Decembar 26, 2022 član Baniša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 11, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, feelgod je napisao: Hvala na brzom odgovoru, zanima me da li ovo moze da se nabavi ako fabrika i dalje pravi ili neki slican nosac za Piaggion X9. NOSAČ GORNJEG KOFERA KR57-SR57 PIAGGIO X9 Morao bih sutra proveriti. Ukoliko ima i dostupno mi je, bio bi nosač 8200din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 167 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, hvala na informaciji. Cekam vas odgovor. Jos me samo zanima da li u kompletu ide i ploca ili samo nosaci. Zaboravih da napisem da je moj Piaggio 2004to godiste. Promenio Decembar 12, 2022 član feelgod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, feelgod je napisao: Sjajno, hvala na informaciji. Cekam vas odgovor. Jos me samo zanima da li u kompletu ide i ploca ili samo nosaci. Zaboravih da napisem da je moj Piaggio 2004to godiste. Dostupan mi je nosač kofera, mogu nabaviti. Ploča stiže uz novi kofer ako novi uzimate. Ako ne uzimate novi, imam i ploču. Javite se porukom Promenio Decembar 12, 2022 član Baniša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Givi termos flašica, 500ml zapremine, drži temperaturu 12h. Mogućnost montaže na kofer, guvernalu kormana i na crash bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Decembar 26, 2022 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom 1050 2022god, komplet opremanje. Nosači bočnih kofera, bočni koferi, nosač centralnog kofera i centralni kofer. Unutrašnje torbe za kofere, spoljašnje torbe kofere, tank lock torba, prsten i proširenje bočne nogare. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Januar 17 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Povišeni zatamnjeni vizir i gornji crash bar Honda NC750X 2022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Januar 17 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Novi katadiopteri za kofer Givi V46 Nera Promenio Januar 17 član Baniša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 1278 Napisano Januar 17 (promenjeno) Zainteresovan, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 LT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo V46? Jel ide i srebrna folija / podloga u kompletu? Cena? Unapred zahvalan. Promenio Januar 17 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 54 Napisano Januar 17 U prolazu, 25 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: Yamaha Fazer 600 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, QmBGD je napisao: Jel ovo V46? Jel ide i srebrna folija / podloga u kompletu? Cena? Unapred zahvalan. Jeste, V46 Nera. Pardon, prvi post mi nije prihvatio zbog loše konekcije sa internetom a u drugoj nisam dobro napisao model kofera. Cena je 2100din, u setu je u siva alu folija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 1600 Napisano Januar 17 Drug član, 874 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 , 2017 god Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2022. at 13:02, feelgod je napisao: Zanima me da li imate ili mozete nabaviti naslon za Kappa K47 Taj kofer prodaje uz naslon za suvozaca i gornje plastike koje se farbaju u boji motora , pa bude onako , bas lepo ... legend of korra wallpaper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...