rastkojokic 1668 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jutros se Visnjica gonila... Bilo je malo i snega x) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano Decembar 14, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako me ove slike vraćaju u mladost i prvih par godina vožnje motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 15, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Decembar 19, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja, pozerska : 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Od juce jedna 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Januar 4, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не важи се да се вижљаста цвајка промовише као 701. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, СајберГастарбајтер said: Не важи се да се вижљаста цвајка промовише као 701. Hahahahahaha a ja mislio da je to ocigledno pa nisam ni stavljao... Mozda da temu promenimo u Husky Enduro Posto jedino @severian i ja godnimo 701 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Januar 4, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima još 701 itekako, samo u mom društvu još dve... Jedna ontopic, od juče (zamena gume, zamena gearing-a, proba...): 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Januar 4, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ima još 701 itekako, samo u mom društvu još dve... Jedna ontopic, od juče (zamena gume, zamena gearing-a, proba...): Koji si gearing stavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Januar 4, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14/48 sad. Bio sam na 13/46. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A jes' lep... Pre par dana stiglo novo Perun moto službeno vozilo. Spisak planiranih prepravki je zadivljujući. Jedva čekam sezonu i da vidim da li je iole sposobniji u terenu od KLE-a Promenio Februar 25, 2023 član Gliga 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 12/19/2022 at 5:16 PM, severian said: Jedna današnja, pozerska : Bio pre koji dan u TogoMoto po neku dranguliju i tamo stoji jedan... Baš je sprava. Jednog dana voleo bi, al mislim da mu još nisam ne dorastao nego ni prišao... Prvo da hodam posle da trčim Promenio Februar 25, 2023 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 2, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan malo da protegnemo noge 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5290 Napisano April 2, 2023 Drug član, 1892 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Valjda lanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 9, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano April 9, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic, pratim ovu temu od početka, i tek mi danas kliknulo da sam baš tebe sretao u Višnjičkoj, ustaješ preko ležećih. Super izgledate i naravno zavidim (Pre ulice, vozio sam po vukojebinama. Srećni školski dani...) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 9, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic, pratim ovu temu od početka, i tek mi danas kliknulo da sam baš tebe sretao u Višnjičkoj, ustaješ preko ležećih. Super izgledate i naravno zavidim (Pre ulice, vozio sam po vukojebinama. Srećni školski dani...)E jeste ja tamo redovno vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 12, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2023 at 4:48 PM, severian said: 14/48 sad. Bio sam na 13/46. E kako ti se pokazao 13/48? Na kakvom terenu vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano April 12, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 14/48 ok kompromis. Jer, ponekad mi treba da taj motor bude upotrebljiv bar malo od A do B na asfaltu. To je najkraće zamislivo, a da bude to ispunjeno. Tj. bar po mom mišljenju. Ja inače volim baš kratak prenos, na beti vozim 13/53. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan On 4/12/2023 at 6:46 PM, severian said: Meni je 14/48 ok kompromis. Jer, ponekad mi treba da taj motor bude upotrebljiv bar malo od A do B na asfaltu. To je najkraće zamislivo, a da bude to ispunjeno. Tj. bar po mom mišljenju. Ja inače volim baš kratak prenos, na beti vozim 13/53. Super hvala in infu - korisno. Probacu 14/48. Da to na beti je kratko... Meni je na 300ki 12/50 Promenio April 20, 2023 član rastkojokic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano April 20, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano April 25, 2023 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Protegnuh joj danas točkove. I očekivano, ne može baš da se poredi sa KLE Tako zabavna sprava za vožnju. Moj prvi kontakt sa lakšim motorima (probavanja po 5 min, i godinu dana kineskog 250ccm SM-a ne računam) i pomalo sam zaljubljen. Vozi se k'o bicikl, ide kako god poželim (još razrada, jutros imao ispod 30km na satu). Očekivano naporan na autoputu, ali zato sve ostalo čista neiskvarena uživancija. Solidno modifikovan, nisam imao prilike da ga probam u fabričkom izdanju. Kompletan Ohlins, Wings (uz prateću elektroniku), BRP nosač kormana, Seat Concepts, Rade Garage SAS delete, Mad Mechs skid plate, dosta Vanasche delova, komplet Perun gama. Verovatno nešto zaboravljam. Trebala bi još da stigne Aurora Super Light prednja maska. Ima i mana, naravno. Najveća je što nije moj motor. Visina kormana mi nikako ne odgovara za vožnju stojeći. Neugodan mi je položaj. Za sebe bih definitivno ubacio podizače, 5+cm. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano April 26, 2023 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep osvrt @Gliga, imam i pitanja : Na koju preteću elektroniku misliš za Wings? Isto tako, imaš li link za sas removal kit na koji misliš (mislim da rade garage nema to za to godište)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano April 26, 2023 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na Coober, sinoć nisam mogao da se setim kako se zove. Nemam pojma u vezi Radeta, prošlo je mimo mene. Isti je 701 kao i prethodnih godina. "Bold new graphics" je izmena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano April 26, 2023 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama i overview-u. 11 hours ago, Gliga said: Visina kormana mi nikako ne odgovara za vožnju stojeći. Ovo mi je zapalo za oko da ti smeta. Koliko si visok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...