rastkojokic 1668 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne dupliram temu - nisam uspeo da nadjem. Ja evo vec par nedelja vozam 701 i za sada sve ide jako dobro. Jos se privikavam na motor ali prvi utisci su jako dobri. Samo par slika za sada Voleo bih da cujem iskustva drugih vlasnika... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 16, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan u prirodnom okruzenju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 16, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Теби је после Африке ово као бицикла. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 16, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Теби је после Африке ово као бицикла.Bukvalno... Desi mi se da se zaglavim u neku jarugu i pomislio "jao ugasio sam ga"... I onda se setim da ne vozim vise cetvrt tone x) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Octobar 16, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva slika, gde si to bio, nešto mi poznato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 16, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ova prva slika, gde si to bio, nešto mi poznatoGlinara iznad Višnjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7126 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 2987 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...kako je gadan, a pri tom i loš, nikad ga ne bi kupio ...daš kruuuug? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan ...kako je gadan, a pri tom i loš, nikad ga ne bi kupio ...daš kruuuug? Nadjemo se na glinari jedan dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam Metzeler 6 days extreme gume... Velika velika razlika u odnosu na tkc... Ide uz brdo kao neman 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti zavidim i jako mi se sviđa taj motcikl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Baš ti zavidim i jako mi se sviđa taj motcikl Ja sam odusevljen za sada kako se vozi... Vesanje je neverovatno - imao sam par losih procena i panicnih kocenja prednjom, krene prednji da proklizava ali cim malo pustim kocnicu neverovatno kako uhvati trakciju! I to sa tkc gumama koje ne nude preterano gripa u blatnjavim uslovima.Od losih stvari... Procurele su mi obe prednje viljuske. 99% sam siguran da je moja krivica kada sam ga prao da mi je pistolj otisao i mlaz poslao u semeringe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, rastkojokic je napisao: Stavio sam Metzeler 6 days extreme gume... Velika velika razlika u odnosu na tkc... Ide uz brdo kao neman Javi koliko ce da potraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Octobar 27, 2022 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šest dana, samo ime kaže 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Octobar 28, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi, obavezno mu skrati prenos. Ja teram čak 13/46. Ne mora tako kratko, ali dobiješ drugi motor. OEM lančanici su kompromis zbog asfalta, pa ako planiraš više van istog, obavezan korak. Takođe, kada zameniš taj stock čunak, motor skroz prodiše. Ima tu još milion zahvata, do kojih ćeš doći jedan po jedan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Octobar 28, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neke, po mom mišljenju korisne, ideje za početak: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Neke, po mom mišljenju korisne, ideje za početak: Hvalaaa! Uzeo sam Rade Garage rally kit, treba za vikend da ga montiram...WING definitivno cu gledati da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Octobar 28, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, razmisli o ovom Perun-moto reku. Najbolji koji sam video, a plus se pravi u BG. Uzmi kod njih i ojačanje: https://www.perunmoto.com/collections/husqvarna-701-enduro/products/ktm-690-subframe-tank-reinforcement-kit Mogu baš da preporučim perun, ima dosta kul dodataka i svoj razvoj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Octobar 30, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sastavio sam kit sinoc... 6 sati x) Posle probne voznje nije nista otpalo da znam x) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Novembar 1, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim uzeo si i R/G skid, sa mestom za alat. Je l zveči u vožnji? Sad polako štitnike za ruke (Cycra) i dongle sa dongle.es Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 1, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Vidim uzeo si i R/G skid, sa mestom za alat. Je l zveči u vožnji? Sad polako štitnike za ruke (Cycra) i dongle sa dongle.es Za sada je gotovo sa dodacima Jako zveči! Kada se popuni mnogo manje. Medjutim ja sam se posle dve voznje navikao... Ali vidim kako bi nekog drugog ta buka mogla da izludi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Novembar 2, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prognoziram ti isto što se i svima nama dogodilo... Prelazak na AXP i sjano plastično rešenje Sve što kupis ponovo, računaj kao školarinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi, obavezno mu skrati prenos. Ja teram čak 13/46. Ne mora tako kratko, ali dobiješ drugi motor. OEM lančanici su kompromis zbog asfalta, pa ako planiraš više van istog, obavezan korak. Takođe, kada zameniš taj stock čunak, motor skroz prodiše. Ima tu još milion zahvata, do kojih ćeš doći jedan po jedan. Sad tek videh ovaj post... Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Novembar 16, 2022 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokicJesi li menjao sedište? Moram nešto da uradim po tom pitanju preko zime. Seat concepts, tall, mi najviše odgovara, ali transport iz USA je baaaas skup... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Novembar 16, 2022 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, severian said: @rastkojokicJesi li menjao sedište? Moram nešto da uradim po tom pitanju preko zime. Seat concepts, tall, mi najviše odgovara, ali transport iz USA je baaaas skup... E pa nisam... Meni je ovo sediste za sada skroz ok. Jako je tvrdo i odgovara mi jer bolje osecam sta se desava sa motorom. Mozda navika od trkalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...