lazgop 12 Napisano Avgust 15, 2022 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Zovem se Lazar, živim u Beogradu, i položio sam za A kategoriju tek prošle godine. Nemam mnogo iskustva u vožnji motora, ali radim na tome da ispravim to! Imam skuter u vikendici SYM Symphony ST 125, ali sam razmatrao za Beograd da kupim Honda CB500X jer mi se čini najpribližnijim onome što mi odgovara - nije preveliki za početnike ni za grad, može da ide off road a i po putu, i nije preskup. Nažalost ova akcija mi je propala jer je u Hondi rasprodat, a nisam našao ni na polovnjacima primerke. Da li imate neki savet za drugi motor ili da čekam i dočekam Hondu da stigne na lager dogodine? Promenio Avgust 15, 2022 član lazgop 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8532 Napisano Avgust 15, 2022 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ako može novo,ja sam uvek za. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazgop 12 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za novo, jedino mi je mrsko da čekam sledeću godinu, pošto su mi u Hondi (honda-srbija) rekli da će im stizati novi motori na lager tek sledeće godine Da li ima neki drugi način da nabavim ovaj motor nov? Možda da uvezem, medjutim to mi zvuči komplikovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1710 Napisano Avgust 16, 2022 Drug član, 627 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan CB500x je fantazija motor za početnika. Ako imaš volje da čekaš, to je bombona mašina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Avgust 16, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo polovnu Hondu XL650V Transalp jer nisam hteo da cekam na cb500x. Mozda sledece sezone uzmem... Za iste namene, delimicno daily gradska i medjugradska voznja, delimicno vikend voznje.Transalp nije za grad, za ostalo je ok.Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazgop 12 Napisano Avgust 17, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću onda sačekati sledeću godinu za cb500x, taman dok rešim logistiku posedovanja motora u gradu, gde ga čuvati zimi, za koju ga banderu ispred zgrade vezati noću i slično. Hvala na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8346 Napisano Avgust 17, 2022 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 508 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazgop 12 Napisano pre 12 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Royal Enfield Himalayan 450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, puno je prošlo od mog post-a, i mnogo stvari se promenilo od tad, kao i moj odabir motora. Pa rekoh da se pohvalim da sam kupio Royal Enfield Himalayan 450, i sad (jedva) čekam da stigne. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 112 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i čestitke na kupovini Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10825 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2416 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6147 Napisano pre 9 sati Drug član, 2109 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i čestitke na motoru! Ko sad da ga dočeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 177 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, neka je sa srećom I daj neki detalj - koja boja, kada stiže, imaš li opremu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...