Kkovic 17 Napisano pre 22 sati U prolazu, 34 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Bahati i bezobrazni ali ne treba isključiti ni da ima glupih i neobrazovanih… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1252 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 477 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pišem, brišem. Pa ponovo. Ako napišem šta stvarno mislim i o jednoj i o drugoj samo će obrisati. Na šta smo mi spali......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5882 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 1788 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan E ako je njoj ono samo 10 cm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5693 Napisano pre 22 sati Drug član, 1354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, the_doctor said: Neka doktorka estetske. 1 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8193 Napisano pre 18 sati 4_tocka_i_karoserija, 1837 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor i @Luka9905 ja se iskreno divim vašem mazohizmu. Vi ste kliknuli da slušate/vidite šta ovo ima da kaže??? Au... :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1335 Napisano pre 18 sati Drug član, 923 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, the_doctor said: Neka doktorka estetske. Pa gde ce drugde gostovati hahah. Kakva dva degena i to na tv-u. Ah da... to je normalno. Sad jos da naplati za nanetu dusevnu bol, sto me ne bi cudilo 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3717 Napisano pre 13 sati Drug član, 452 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Abi je napisao: Pa gde ce drugde gostovati hahah. Kakva dva degena i to na tv-u. Ah da... to je normalno. Sad jos da naplati za nanetu dusevnu bol, sto me ne bi cudilo Vi stvarno mislite da ona zna sta je uradila? Da zna paralelno parkiranje? Bitno da izooperisana vozi X7 koji se parkira u pm. Mogla je da doplati za asistenciju , mada je najbolje da je uzela samovozivi auto V stepena autonomije, TAXI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1335 Napisano pre 13 sati Drug član, 923 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, vex said: Vi stvarno mislite da ona zna sta je uradila? Da zna paralelno parkiranje? Bitno da izooperisana vozi X7 koji se parkira u pm. Mogla je da doplati za asistenciju , mada je najbolje da je uzela samovozivi auto V stepena autonomije, TAXI. Naravno da ne zna. Problem je sto je jos mnogo onih koji ne znaju sta je uradila, to garantujem ili znaju, ali im je to sasvim normalno (sto je mozda jos gore). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...