Nikolavicanovic 0 Napisano Mart 9, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam na forumu i ne razumem se mnogo u motore pa me intersuje ako ima neko da mi kaze koja je masina na ovom motoru 50 ili 125kubika? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6668 Napisano Mart 9, 2019 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Classic 50...koja očigledno stoji ihaaaa. Vidi se da je otkačena sajla kvačila. Nekako mi deluje da neće baš moći da se samo sipa gorivo i da se tera. Ako je sve serijski na njemu, pa čak i ispravno imaćeš problema sa snagom agregata...naročito uzbrdo i u dvoje. Velika je i komotna ali slaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 9, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ova aprilija je jako udoban motor, vozio sam je mesec-dva. Ide kao Apn, malo bolje ali ne previse. Menjac je mnogo bolji nego na Apn-u. Generalno je kvalitetnije napravljena. Delova za nju nema nigde. Po tom pitanju je katastrofa. Ova izgleda bas zapusteno. Moja je na ravnom isla oko 80km/h. Motor nema snage nizasta ali je prenos jako dobro resen i ako imas osecaja moze se izvuci dosta iz tih 50ccm. Zvuk, pa, kao motorka... 'Vaka je moja bila,brzo sam je prodao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolavicanovic 0 Napisano Mart 12, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko moze da mi kaze gde se proverava ulje u menjacu na ovoj aprilia classic i koje ulje se sipa? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, Nikolavicanovic said: Pozdrav, da li neko moze da mi kaze gde se proverava ulje u menjacu na ovoj aprilia classic i koje ulje se sipa? Hvala https://www.apriliaforum.com/forums/archive/index.php/t-274990.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan https://www.slideshare.net/mobile/LaurieWinegar1/aprilia-redrose50servicemanual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarjovanovic1987 0 Napisano Jun 3 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Intersuje me da li neko ima na prodaju ovakav motor Aprilija classic 50cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...