Jump to content

Moto Zajednica

ACO610

Članovi
  • Broj tema i poruka

    169
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ACO610

  • Rođendan 06.10.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sokolac -Republika Srpska
  • Motocikl
    HONDA CBR 1100XX ;

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ACO610's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

49

Reputacija u zajednici

  1. ACO610

    Gruzija 2015

    Pratim, godinama nisam bio na forumu.
  2. Hvala Vam na pohvalama, mi se iskreno trudimo da vama bude što bolje na našem skupu. Ako bog da vidimo se i dogodine u većem broju. Veliki pozdrav od članova "IL PARADISOO"
  3. Samo da vam javim da je vrijeme odlično u I. Sarajevu. Sve je spremno za dobro druženje. Dobro nam doši.
  4. Evo upravo dolazim iz kampa, sve pripreme teku po planu, sve će da bude spremno za početak 7.Međunarodnog moto skupa u I.Sarajevu. Imamo jednu lijepu vijest za sve vas koji se odlučite da dođete na naš skup, a tiče se vremenskih prilika. Pre nekoliko trenutaka kontaktirali smo našeg prijatelja iz meterološkog zavoda, koji garantuje razvedravanje od sutra i lijepo vrijeme za vikend. Dobro nam došli!
  5. http://www.gdjenaodmor.com/gradovi/istocno-sarajevo/hoteli-istocno-sarajevo.htm Nabrojao sam hotele u kojima možete naći smještaj u jednom od predhodnih postova, nemoj da vas smještaj muči ima dosta hotela u blizini. A tebi hvala na pomći.
  6. Protesti se odvijaju ispred zgrade Parlamenta u Sarajevu i apsolutno nemaju nikakave veze sa moto skupom u I.Sarajevu. Sve je normalno.
  7. Bobane objavijo sam imena ovih hotela gdje se možete smjestiti.
  8. Imena hotela i motela gdje se možete smjestiti u I.Sarajevu Beograd, Terex, Lezard, 3M, Topalović, Imzit, Veljine i dr.
  9. Stvarno sam se zabrinuo za Pedju Sokola, sto ga nema na forumu. Mozda nece da nas zove. Peđa je dobro, ali mu se racunar prehladio izgleda
  10. Smiješaj ove godine za bajkere ce se kretati od 10 do 15 EURA po osobi u hotelima, što mislimo da je veoma prihvatljivo. Pozdrav.
  11. Smještaj nije problem, sobe se mogu rezervisati u hotelima i motelima na području grada, i ove godine kao i predhodnih godina cijene će biti prihvatljive. Za par dana objavićemo listu hotele i motela, pa odlučite gdje se želite smjestiti. Pozdrav.
  12. Pozivamo Vas na 7. Međunarodni moto skup u organizaciji MC "IL PARADISOO" ISTOČNO SARAJEVO, koji će se održati 14.15.16. juna 2013. godine.Skup se održava na prošlogodišnjoj lokaciji Sporski centar "Slavija" prostor je sa dosta zelenila i hladovine sa lijepim mjestom za kampovati. Garantujemo dobru zabavu!!! DOBRO DOŠLI Petak 14.6.2103. -Doček gostiju -Street fight u kampu -Domaći bendovi bend iznenađenja -Go-go plesačice Subota 15.6.2013. -Doček gostiju -Zajednički ručak Srneći gulaš -Defile (16.30) Street fight u centru -Bajkerske igre u kampu -Ortodox celts -RIBLJA ČORBA -Striptiz do zore Nedelja 16.6.2013. -Kafa doručak i isprađaj gostiju
  13. Putopis odlican sa dosta dobrih fotografija, svaka čast.
  14. Znaci počelo je Roka, pa neka je sa sređom i čuvajte tog malog sa KTM.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja