Jump to content

Moto Zajednica

mali_zmaj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    962
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu mali_zmaj

  • Rođendan 08.01.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702

Poslednji posetioci profila

4199 profile views

mali_zmaj's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

728

Reputacija u zajednici

  1. Cjenim ja da se djeca upoznaju sa saobraćajem još dok su djeca, ali na pravi način, da ih roditelji suoče sa posljedicama, da ih upoznaju sa propisima,osnovnim znakovima, zabranama, da koriste barem kacigu i rukavice .. Ništa više.
  2. Nema slika ,nije se desilo!!
  3. Jeftini skuteri, roditelji klincima ispunjavau želje i kupuju im,oni voze magistralama, ne poznajući saobraćajne osnove i propise, naravno bez opreme! Puna ih Banja Luka, prigradska naselja posebno, gdje policija uđe jednom godišnje ili po pozivu... Jao majko kad me kao krenu preticati, ja na CBF-u 1000.. ,samo usporim... nemoj da te nosim na duši, sunce ti dječije!! Ja da sam skuter tražio u njegovim godinama, em bi m stari namlatio što valjam gluposti, pa bi me namlatio forme radi, da mi takva glupost ne padne na um više!!
  4. mali_zmaj

    NC750X 2016

    Kud mi nisi blize!! Da dodjem na casove savijanja pleksija!!!! Meni zera fali da ubijem duvanje oko vrha kacige!!
  5. Ja nizak,ne prepravljam,nisam kompetentan!! Nizak jeste jedino to mogu da potvrdim. Fazer 1000 mi se čini najbolji. FJR mi je tiha patnja,on ima poširok sic,pa ga treba uzeti u razmatranje. Probati negdje najbolja opcija.
  6. Ma sve valja, nije sporno, ne možemo da sprječimo napredak, ali postat će problem ako krene da odvraća pažnju od saobraćaja i krene da brljavi ?! Mi stariji se nešto i ne palimo na te gedžete, naravno mlađim ljudima je to ok, navikli.. Sraz generacija očit !!
  7. Juče čovjek u naselju stao na najužem djelu puta i traži telefon. A poslije 15 metara ima pekara i svoj parking sa proširenjem, u najvećem špicu.., ne hebe dva odsto što se iza njega momentalno krkljanac napravio!! Narod je postao toliko sebičan da je to više postalo mučno.
  8. Abs je koristan, nema veze sa znanjem ili neznanjem, na motoru kojeg sam imao uspio sam ga samo dva puta aktivirati. Mokro u komb. sa lišćem, i šljunak. Odradio posao!! Ne škodi!
  9. Abs, grijači ručki , usb-c utikač,da imam na šta tel. napuniti, ubrizgavanje naravno..,i to je to. Ne vozim auto puteve, sem kad moram,pa mi tempomat stvarno ne treba, kad je kiša jednostavno usporim. Generalno sam usporio vožnju, smanjio kubikažu, konjažu.. lagano...
  10. Mene Benelli izašao na cesti,sa setom kofera,povišenim vizirom,i crash barovima,+ rega 15 900 maraka, ili ti nešto oko 8200 eura. Koliko je Strom sa tim paketom opreme? Kod nas su starog Stroma digli na 19 500 maraka,pa nedavno nešto spustili.. Kloc,go ko pištolj. Jeste Strom je Strom!! Ali!? Džidža bidže me ne interesuju, miroring me ne interesuje, neću to da plaćam sigurno došlo sa motorom,koristiti neću. Ono što mi treba sam dobio. Zimus je cjena Stroma bila ok,i ozbiljno sam ga uzeo u razmatranje,al popišmanili se i digli mu cjenu!! E jbg.
  11. Opasno izgleda... koliko je love? Imaju li manje i veće kalupe!! Sa ovom mojom sam kao ET!! Glavudža aj zdrao!!! A u realnosti imam malu glavu!!
  12. A što se ne javi,nisam te skontao.. Vidimo se na kavi negdje..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja