Jump to content

Moto Zajednica

Robin Hood

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    2447
  • Pridružio se

1 Pratilac

O članu Robin Hood

  • Rođendan 24.01.1981.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Blokovi
  • Interests
    Totalno nezainteresovan

Poslednji posetioci profila

22148 profile views

Robin Hood's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

4k

Reputacija u zajednici

  1. I umesto da se penzionisao kao car pre 5 - 6 godina jer je i tada bilo jasno da je završio sa rezultatima, sad će maltene metlom da ga teraju. Budala.
  2. Ma sigurno da nego mi je delovalo da kad Yamahini vozači ne pobeđuju, kriva je fabrika tj. pobeđivali bi oni, samo da im je motor ok.
  3. Potez vozača kombija neću da komentarišem jer nema svrhe, ali reakcija motocikliste je očajna. Da ne mrsim previše, ali ovo je situacija iz koje se glat izlazi. Ne vidi se na snimku koji je motor u pitanju ali bih po silueti rekao da je nešto modernije u pitanju tako da verujem da su kočnice solidne. Kočenja tamo maltene nema! Putanja kojom se kreće je sve vreme ista, nema nikakvog manevra, a da ne kažem da je prostora za manevar bilo koliko hoćeš. Edit: Sad gledam, maltene tri sekunde je motor u kadru, a sigurno je motociklista mogao da uoči kombi i ranije. Sasvim dovoljno vremena da se ukoči...
  4. Ja mislim da su se obrukali što su kaznili Zarka, osim što su nas time počastili onim potezom u "dugom krugu" Bez zezanja, kapiram šta @dvlns potencira ali ipak je Zarko tu bio na idealnoj putanji. Vozio svoju trku, nije menjao pravac. Mislim da Espargaro nema zašta da se ljuti.
  5. Ne mislim da je Markezova povreda toliko strašna. Nerv nije stradao, zglob nije stradao. Sigurno su mu stavili armaturu da je ta ruka sada jača nego što je bila. Teret vožnje uglavnom trpe noge, ne ruke. Ne leči se on na "Banjici", sigurno je to neki tretman nedostupan za obične smrtnike.
  6. Kako god da okrenete, pola onih batica sa grida treba da potraže neki kancelarijski posao. Da se ne sramote za džabe.
  7. Pozdrav Razmatram da pazarim Beverlija da imam za komjuting. Jedan 250ie 2008. i jedan 300ie 2010. su mi zapali za oko. Ima li neke bitne razlike u njima? Takođe, vidim da su 500cc dosta povoljni pa da pitam u čemu je fora?
  8. Pa na motoru ima toliko rotirajućih delova koji mogu automatski da "namotaju šta treba da se namota" da stvarno ne vidim problem da se to uradi mehanički, a ne elektronski. Nego, šta se uopšte dobija tim "namotavanjem toga što treba da se namota", tim holeshot-om?
  9. A šta su rešili sa vozačima? Sve je isto kao i prošle godine.
  10. Ma smeta meni ali jbg. Zimu preživiš.
  11. Zato što je zima. A zimi se svašta piše.
  12. Ma meni je potpuno neverovatno da ih pre nekoliko godina "provale", i oni sad ponovo dopinguju kompletni sportski kadar! Mislim stvarno...
  13. I ja cenim da mu se namešta mesto u fabričkoj ekipi pa da ovu godinu iskoristi za trening na Dukatiju.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja