Jump to content

Moto Zajednica

Best

Članovi
  • Broj tema i poruka

    485
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850 4tx

Poslednji posetioci profila

4494 profile views

Best's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

8,5k

Reputacija u zajednici

  1. Zašto spominjete rikše u temi o moto trkama?
  2. Tako mu nekako dođe. Ako mali pokaže konstantost u završavanju trka i osvajanju bodova, padavičar Miler može da se oprosti od fabrike. Vrlo uskoro. Moje mišljenje, možda i grašim..
  3. Nešto mi se čini da bi Akosta uskoro mogao da se menja sa Milerom za sokoćalo. Ubrzo će se videti jesam li u pravu ili krivu.
  4. Nisam znao Džigija ali sam pročitao , pre desetak godina, njegov odličan putopis Riba zvana Vanda ( tako nekako ) . Sa Saletom - toucutter-om sam 2013 odvozao nezaboravnu turu do Pule. Rastužila me vest pre 2 godine da se vozi nebeskim putevima. Eto, njih dvojica ponovo voze zajedno, nekim novim stazama.
  5. Akosta je ozbiljan igrač, mislim da će zahaljujući načinu razmišljanja i talentu prevazići M. Markeza i njegove rezultate. Samo da ga stvari koje ne zavise od njega ne ometu u tome.
  6. Best

    TDM Srbija

    Imam ja centralni štender za 4tx, skinuo ga kad sam stavio auspuh 2u1. Ružno štrčao sa leve strane. Mislim da je Montech, bemli ga, negde je po šupi. Akoš da probaš....
  7. Bio sam klinac, 16 godina, Jawa Rodster 90, majmun nas nije propustio iako je imao Stop. Drugar otvoreni prelom butne kosti, ja fraktura čeone kosti, leva gornja vilica i 2 zuba polomljena, vozio bez kacige. Znači, odmah sam dobio po pi.. ci. Usadila mi se pozitivna doza straha, prošla želja za egzibicionizmom i kurčenjem. Vozim maksimalno oprezno, jebe mi se šta drugi misli. E sad, ako te nešto hoće - teško da ćeš mu umaći. Motor jeste rizik, ali i pešačenje je. Oće nekad i saksija sa terase da padne. Ok je i ako ne sedneš više na motor.
  8. Best

    TDM Srbija

    Ovaj mi bio na TDM-u od Septembra 2012. Danas skinuo, sutra kupovina drugog.
  9. Mnogo je 2,5min, gledaju samo poslednji krug.
  10. Akosta ozbiljan lik, ubeđen sam šampion Moto2 za 2023. Moto GP - biće vrlo zanimljivo ove godine.
  11. A mera za alavo dupe je qrac. Postaće dosadno za gledanje, osim onima koji čekaju da se neko izlomi jer ih to uzbuđuje, ili je uplatio na kladionici. Može se desiti i pad posete gledalaca. Realno, kome se jede torta svaki dan.
  12. Zadnjih 5,6 godina vikendom ne vozim van grada. Na vožnje idem od ponedeljka do četvrtka. Vikendom bleja u bašti kafića, uglavnom sam po gradu, laganica. Jbg, i posao mi takav da mi se tako može.
  13. Best

    TDM Srbija

    Hvala ti za ovo! Došlo vreme i moj TDM da dobije nov aku. Nikad ga nisam menjao, kupljen motor Srptembra 2012g. sa stavljenim novim aku . Baš me interesuje koji je.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja