Jump to content

Moto Zajednica

doktor

Nosilac medalje zahvalnosti
  • Broj tema i poruka

    5472
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

5 Pratilaca

O članu doktor

  • Rođendan 04.12.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    XT1200Z Super Tenere

Poslednji posetioci profila

12627 profile views

doktor's Achievements

Ne silazi

Ne silazi (5/6)

4,6k

Reputacija u zajednici

  1. Jbm. li ga, možda je za kamione. Ali postoje i pakovanja manja od 0,5l.
  2. Pravilo je da se sipa u sistem za kočenje samo iz nove, neotvorene ambalaže.
  3. Pre neku godinu sam išao delom tog puta i nastavio ovim što se vidi na slici br. 218. Osim dela kojim se iz Soko Banje penješ na Ozren, sve ostalo je bilo u baš lošem stanju, na momente bolje da je makadam. Nadam se da je do sada popravljen, jer je priroda veoma lepa.
  4. Prvi GS i prva Afrika su napravljeni u istom periodu, možda ne baš iste godine, ali tu negde. Ideja da Honda na novoj Africi 2024. stavi 21 sa unutrašnjom na običnoj i 19 tubeless na Adventure mi ima potpuno smisla spram namenjene upotrebe i jedne i druge. U tom smislu, model sa 21 napred bih izbacio iz paralelnog odabira sa GS-om.
  5. Nisam bio u francuskim Alpima, tako da tu slabo mogu da pomognem. Ono što bi ja voleo da vozim u tim krajevima je Route des grandes alpes, uz malo Provanse.
  6. Nevezano od ovog slučaja, da li možeš da razjasniš šta se tačno i kada promenilo po pitanju zastarevanja. Samo retki slučajevi (teže povrede zakona) nisu zastarevali nakon 2 godine.
  7. Što bi kružio na Kruševac, možeš preko Kopaonika ili Još. Banje pa dalje na Rašku, Sjenicu...mnogo lepša vožnja. Inače pitanje je čudno formulisano jer ne postoji jedan put od Niša do Manastira Krka...Svi putevi su dobri (od solidnog do odličnog), BiH je odlična za vožnju gde god da kreneš.
  8. Odviješ svećicu, uliješ malo goriva, vratiš svećicu, podigneš saug i probaš da upališ. Tako sam ja radio svaki put kada sam klincu palio pocket cross.
  9. Kao i prethodni video, odličan!
  10. Gore sam mislio na aplikaciju za mobilni.
  11. Vlasnik Rider 550 od pre nekoliko dana. Napravio nalog i uspešno uradio update. Ali sa aplikacijom Mydrive je malo problem jer je nema na Playstore za našu zemlju pa mora da se skine preko aptoid-a, u mom slučaju tek iz 4-5. puta. Posle instalacije aplikacije sve povazao i sve radi.
  12. Pošalji poruku članu @nevoljica, on je kupio baš u Trstu. Koliko znam, oprema je vrhunska.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja