Jump to content

Moto Zajednica

mali3maj

Članovi
  • Broj tema i poruka

    383
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu mali3maj

  • Rođendan 12.11.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Tamo Negde

Poslednji posetioci profila

2981 profile views

mali3maj's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

76

Reputacija u zajednici

  1. @Marko Sonda vec postoji fabricka zute je boje bar je bila na mom, samo treba da nadjes sat koji ce da je ocita. Kontkretno kod mene je reagovala samo na sat od nekog traktora mislim da je di tafe ali se nije pokazalo kao dobro resenje zato sto skakuce kazaljka od vibracija, da digitalni sat bi bio idealno resenje......
  2. Sve ima samo ponekad treba procitati......
  3. Ma ko god je otisao nema nameru da se vraca da se razumemo,i ako ima malo mozga uspece pogotovo u Kanadi i SAD, samo pogotovo sto se tice Kanade poostrili su imigracione zakone u Junu prosle godine. A komentari kad vi dodjete ja pakujem kofere i idem za Srbiju su ciste nebuloze, ali svuda je trnovit put nekom manje nekom vise......
  4. Zvaka jeste sto se tice Kanade uostalom imate sajt pa istrazite dublje. A poslova ima koliko hoces samo je tesko doci do istih....
  5. Kocnicu stelujes na dve matice,koje idu iz cilindra na polugu verovatno imas mnogo hoda pa trazi stelovanje, meni je blokirao na blag pritisak. A drugo nisam te bas razumeo kako god bitno je da ti nevuce nigde fals vazduh.
  6. Pa to je bezabrazno mnogo s obzirom da u carinskim papirima stoji da je placen 900 dollara u Kini, jedino ako nisu kvalitetni od ovih nasih pa je i nabavna cena bila veca.......
  7. Imas u Garazi dosta toga kako i sta, zvonice dok se neraspadne skroz prosto je lim od lonca jednostavno slab. Ako vec hoces da se igras vidi kako su drugi uradili, uzmi cev istog precnika kao i izduvna grana uzmi busilicu i izbusi je stavi zice za sudje i oblozi staklenom vunom i videces razliku, kao sto vec rekoh pretrazi podforum Garaza radili su ljudi....
  8. Ma sta vam pada napamet pa ovde da vam neko uradi protocni auspuh sve sa izduvnom granom max moze biti 150 evropskih novcanica a nadzivece ceo motor a i mozes da ga prodas posle, kome ces prodati apollov auspuh..... jedino za hladnjake bi moglo biti problema, ali u NovomSadu su bili oko 4000 rsd ako nisu korigovali cene.
  9. @mile Nema srafa i zarotiraj te srafove na poklopcu pumpe posto je jedan u antifrizu, a dva nisu i taj hoce da korodira.
  10. Pa potrazi oglase po Nemackoj i konkurisi posto imas Madjarski pasos mozes da radis bez problema naravno moras da znas nemacki, i imas drugu soluciju ako nespregas dojce, a to je da odes u Englesku. evo pogledaj ovde. naravno sve je lakse kad imas nekoga preko, ali ako si vec odlucio........ Pa imigracija nikada nije bila jeftina tj. nije za sirotinju, a sama imigracija postoje prednja i zadnja vrata ali kad se onluci nije nista nemoguce, samo ko ovde radi radice i gore, i sigurno je da je tesko mada ko odluci...... Sto se Amerike i Kanade tice pa za Ameriku postoji zelena lutrija pa igrajte, a do Kanade se moze relativno lako preko posla.
  11. Mene zanima jedna stvar, od onih koji su pazarili pantalone posto su vodo nepropusne, da li /i koliko se znojite u njima tj. da li disu?
  12. Nema ptrebe da diras diznu posto nema nacina da stelujes vazduh, tebi je problem ili prljav karb. od rezervoara sitni komadici plastike ili lose podesen plovak. Skini lepo ocisti i vrati, mozes da skines onaj sunjder sa airboxa i razduvas filter, sundjer nemoj vracati pa vidi kako ce se ponasati.
  13. Pa onda ce biti da je problem u karburatoru, jer kad skines levu deklu namotaji nemaju mogucnost stelovanja kao ni pick-up imas konus sa zarezom na radilici i to je to. Ako dobro razumem kada radi na leru kao da se zagrcne pa onda nastavi dalje, to je po svoj prilici karburator, a u voznji po tvom opisu nije nesto u redu sa smesom, skini karb. i lepo ga ocisti i proveri plovak, isto tako proveri usisnik da nevuce negde fals vazduh usisna guma dal je cela, velika verovatnoca da nije do struje uopste.
  14. Upravo, elektronsko je paljenje na konusu i nema sta da se steluje, vidi ti prvo kabal od bobine do kape pa posle i samu bobinu. Drugim recima nema sta da se steluje na paljenju, ili ima ili nema varnicu, najverovatnije je kao sto rekoh na relaciji bobina-kabal-kapa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja