Jump to content

Moto Zajednica

Marko Denser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Marko Denser

  • Rođendan 08.04.1986.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Surcin
  • Motocikl
    Kawaski GPz 750Turbo

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Marko Denser's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Bice to masina sredjena kako dolikuje
  2. Vidi da kablovi nisu pomesani,to je moguce da se desi pogotovo sto kod tebe nisu orginal,trebas to proveriti,desi se da se pomesaju greskom.
  3. Pravi motor za dusu,nadam se da ces ga srediti kako treba jer se vidi da ga radis kako treba,a on ce te sluziti odlicno to su jako kvalitetni motori i prosti za odrzavanje u odnosu na ove novije motore koji se danas voze.Da li bi mogao da slikas taj drugi klip sto se razlikuje od njegovih originalnih,posto meni treba jedan klip za turbo model a taj mi lici na njega,koliko mogu videti celo mu je ravno.Takodje ako ti treba neki savet pitaj ja poznajem gpz-ov karakter jako dobro Pozdrav.
  4. nebi skodilo samo bi morao da nadjes parce gumenog creva da povezes nju i karburator i da bude tog precnika,kao grlo karburatora
  5. kad budes kupovao filter,uzmi obavezno onaj papirni,nemoj one sto su providni pa imaju kao neko sito unutra jer mnogo losije preciscavaju,obrati paznju,papirni je bele boje i nije proziran vec onako da se tako izrazim mlecne boje,cena mu je oko 200 din,a mislim da sym skuteri imaju fabricki bas takve filtere ja sam letos radio jedan joyride 125 on ima cak 2 komada-fabricki
  6. Filter goriva preporucujem da stavis onaj namenski za skutere da mu nebi usporio dotok goriva,u nekim slucajevima ako se stavi filter od kola sto mnogi ljudi inace imaju obicaj,desi se da pumpa nemoze da progura potrebnu kolicinu goriva kroz njega.
  7. Marko Denser

    Turbo

    Bolje se dizna ponasa kad krene boost da raste treba i gorivo da se pojacava srazmerno sa njim,moguce je to i sa karburatorom ali dosta se gubi u snazi jer dizna daje tacnu kolicinu goriva dovoljnu za najbolji rezultat u datom trenutku a karburator mora imati neki vakumski sistem koji ce mu dodati kolicinu goriva koja je potrebna,i svako mor da radi sinhronizovano,sto je mnogo lakse postici sa diznama i vremenom otvaranja koje regulise E.C.U.
  8. Da u pravu si,nisam to primetio do sad
  9. Ja mislim da je sa ovim modelom Kawasaki zadao domaci svima za naredni period,sto se tice ubrzanja posebno,to je za sad samo misljenje a videcemo kad krene veca proizvodnja i upotreba.Inace prvi su krenuli sa turbo motorima 1978 sa modelom Z1R TC sa malom serijom,mislim oko 1500 komada.
  10. Da,zapravo to je z 550 GP,pa mu na kasetama pise GP550,posle njega je izasao GPz550 a on je unitrak ovaj iz filma nije.
  11. kawasaki gpz 750 trosi od 4,5 (otvoren put brzina do 100) do 6,5 (gradska voznja ili brzine preko 150)
  12. Hvala,ja ga svakodnevno vozim i nikad nisam imao problem da me negde ostavio na putu,bilo je problema sa potrosnjom ulja koji su vecinom reseni,ostalo sve ko grom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja