Jump to content

Moto Zajednica

ZZR 600-Misljenja...

Recommended Posts

  • U prolazu, 14 postova
  • Lokacija: Zemun

Pozdrav svima i molim za pomoc oko odabira motora.Naime pre nekih 10-tak godina sam vozio gsx-r 750,pa je usledila pauza,pa sam proslo leto vozio i napatio se sa novim gaomingom,te sada resavam da uzmem sport-tourer,ili samo sport u klasi do 600 ccm.Zapala su mi za oko 2 ZZR-a,jedan sa 60 000 km,drugi sa 35 000 i ralikom u ceni od 500 eura,stanja su odlicnog(po prici) i jedan i drugi.Taj motor mi sasvim i po ceni odgovara a i po dizajnu.pregledao sam ceo podforum i nisam naisao na konkrtno misljenje o ovom modelu,zato u posebnom topicu i molim za misljenja.Pozitivna,negativna....bilo kakva.Hvala Vam(skoro pa)kolege unapred...

 

ps.razmisljao sam i o fzr yamahi,kojoj bi prepravljao rep,gde mi je Brka dao detaljne informacije,na cemu mu ovom prilikom i javno zahvaljujem,ali na zalost to planinarenje prelazi moje finansijske mogucnosti...

 

 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 558 postova
  • Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Dobar je ZZR.Pogledaj u toj kategoriji i Hondu CBR600F2,koja je takodje extra mashina (neki ce reci i bolja od Kewe)...Ipak,sacekaj da se pojavi Rasa,posto je on,kao sto i Boki kaze,vozio ZZR-a,i dobro ga poznaje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1854 postova
  • Lokacija: NBG

evo i rase...  ;D

 

e sad, zzr je sport turer, pretpostavljam da i ne očekuješ neku ful sportsku spravu jer tada bi verovatno gledao fzr600r i slično.

imaš dve varijante zzr, d model koji se proizvodio do 93 i E model koji se proizvodio od 93-2004 skoro nepromenjen. e model je dosta lepši i moderniji ali je u osnovi agregat i vešanje isto, drugačiji je ram i dodat je ramair sistem.

 

ja taj motor veoma volim pre svega jer je masivan i velik, veći je od današnjih litri. udoban, lepo vuče, ekonomičan itd.

mane su mu za nekog velika tešina, zatim loše kočnice, nekomunikativan prednji kraj i visoko težište.

što se tiče sportske vožnje, ja nisam vozio ništa slično pa ne mogu da dam direktno poređenje ali... motor lepo vuče do 10k rpm, onda promeni karakter i tako nastavlja do crvenog. možeš da se vozikaš lagano i šaltaš na 4000 obrtaja, lagano zavrneš gas u 6. i čas posla si na 200km/h.

 

obaranja... možeš da ga rušiš dok ne počneš da stružeš patikama po asfaltu i to bez ikakvih problema, onda malo pomeriš stopalo i nastaviš da ga obaraš još niže. ja sam to sve radio sa mojom zadnjom gumom koja je četvrtastog profila i pretvrda, da sam imao bolju gumu bilo bi još bolje. moj motor ima jedan izduv i ja sam ga glat češao prilikom obranja (izduv je malo pomeren u stranu jer je velik pa da ne bi češao viljušku). prednji kraj je dosta mekan i ne pruža neke povratne informacije, ako mu staviš tvrđe opruge i gušće ulje popravićeš stanje. kočnica je stvarno loša, ali kad se navikneš na nju nije problem, ja imam i pancirna creva (ali imam obične pločice, ne sinter) i stvarno je frka za doziranje, kočenje u krivini ZABORAVI jer te momentalno ispravlja usled mekanog prednjeg kraja.

 

menjač je standardni kavasaki, ako mu nađeš caku nećeš ni ostetiti da si promenio brzinu, ako mu ne nađeš mislićeš da ti je nešto otpalo kad šaltaš iz prve u drugu. rešenje pri oštrijoj vožnju (tu ne možeš da mu nađeš caku  :)) je brz i inergičan pokret nogom i to je sve.

ako ti motor treba isključivo za jurcanje onda nije najbolje rešenje jer jednostavno nije za to, ako hoćeš da se voziš udobno i ekonomično i povremeno da se izdivljaš onda je super.

 

e model se pravio desetak godina neizmenjen tako da i za delove nije problem, a i to je potvrda da valja.

sve u svemu jako je dobar motor, kažem ti ja ga volim, mada inače volim kawe, direktna konkurencija to modelu iz 93 (moj je 94) je cbrf2 i suzuki gsx600f, honda je malo bolja za sportsku vožnji zbog prednjeg kraja i kočnica ali je zzr masivniji i meni lepši. suzuki je u to vreme bio sto godina unazad i sa snagom i sa izgledom, jednostavno taj gsx-f je katastrofa. na F2 se malo drugačije sedi, ja je nisam vozio samo sam zagledao ali je nakako višlji upravljač (ne samo heblovi već komplet trouglovi) i gore joj je kupola nekako uža, mislim da je ipak zzr motorčina za to sve.

 

a da, kasniji modeli su dobili regulaciju prednjeg vešanja. i prerađenj im je ramair, valjda zbog normi o izduvnim gasovima, ali kruže priče da je prvi model, onaj iz 93 bio daleko najbrži. što se tiče samog agregata i menjača nije bilo izmena.

 

ja sam 90+kg i sa devojkom mea vuče svuda na nekih 4-5k obrtaja, bez ikakvih problema. ali ako hoćeš da pretičeš maoraš da ga malo zavrtiš, ipak je 600cc.

 

potrošnja je od 5.5 do max 7.5 litara, i to kombinovanog prženja po gradu i pun gas na auto putu.

ima pregledne satove i što je kod turinga korisno pokazivač nivoa goriva.

 

ja imam mra racing vizir koji je osim lepog izgleda neopevana katastrofa jer je kratak i preko 150 moram da zaležem. ako staviš turing vizir na njega kažu da možeš opušteno da voziš 200km/h ispravljen sa tank torbom ispred sebe, ako nisi preterano visok. što se tiče položaja sedenja klasičan je turing, podignuti heblovi i spuštni nogostupi (otud češanje patikama  ;)) sedište je prostrano i udobno kako za vozača tako i za suvozača, jedino jemalo klizavo i u vožnji klizneš napred ka rezervoaru. neki su se žalili na bolove u podlakticama ali ja nisam imao problema. mene je jedino zezao donji deo leđa ali kad sam vozio ceo dan sa malo prekida i odmora.

 

uz svu težinu i veliko međuosovinsko rastojanje motor je stabilan na pravcu i pri velikim brzinama. ali zato ne voli kratke i spore krivine i tu ga ne treba forsirati. prilikom ulaska u krivinu i obaranja prilikom oštre vožnja moraš biti odlučan, nema premišljanja inače si naj...

 

šta da ti kažem, ja sam veliki ljubitelj zzr-a kako velikog tako i malog pa sam verovatno subjektivan. predlažem ti da probaš motor pre nego što se odlučiš definitivno za njega jer nije baš za one koji vole da sve ide glatko i bez nekog velikog napora (mislim da sportsku vožnju, turing obavlja besprekorno). na kraju krajeva najveća mana su mu kočnice.

 

 

  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1854 postova
  • Lokacija: NBG

e da, ovo sam zaboravio.

 

zzr (i jedan i drugi) je poznat po tome što jede ublaživače trzaja u zadnjem točku, pa ako budeš išao da gledaš neki obrati pažnju na to koliko mu se pomera zadnju zupčanik, koliko ima lufta. mislim da je cena dela oko 100e pa možeš da spustiš cenu.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Teoreticar ..., 12091 postova
  • Lokacija: Lazarevac
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Odlican tekst Ra$o. Iz njega sam saznao vise o ZZR-u nego iz stotina postova onih kojima je svaka druga rec zadnji, prednji i ostalo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 14 postova
  • Lokacija: Zemun

Raso zaista hvala najlepse,zaista nemam reci,tako nesto me je i zanimalo,mada, moram da kazem da nisam ocekivao tako detaljan opis.Visok sam 180 i treba mi sport tourer za laganu voznju i mozda ponekad zavrtanje gasa,samo ponekad,tako da je po svemu sto sam uspeo da saznam iz ranijih iskustava i pala odluka na ZZR.Sa ovim tvojim tekstom i detaljnim opisom sam je samo ucvrstio.Bice nacina valjda Raso da se oduzim kao sto prilici :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 712 postova
  • Lokacija: Bliski istok
  • Motocikl: cbr900rr

Off topic:

Raso, moram da ti se i ja zahvalim na odlicnom postu!

 

Ja licno, taj motor nisam vozio ali od kada sam bio klinac pamtim ZZR (kakav su utisak ostavljela ta tri slova!!!)

 

Skoro sam parkirao svoj GPZ pored nekog motora. Vidim ja da je Kawasaki. Mislim se, verovatno je neka 'iljadarka. Kad ZZR600! GPZ je kao bicikl pored ZZR-a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1854 postova
  • Lokacija: NBG

Ja licno, taj motor nisam vozio ali od kada sam bio klinac pamtim ZZR (kakav su utisak ostavljela ta tri slova!!!)

 

ha ha ha, ne pričaj mi ništa. kad sam bio osnovna škola ispred jedne zgrade u komšiliku bila je parkirana 1100-ka. kakav je to bio doživljaj za mene...  :D

 

nema na čemu Grga, drago mi je da pomognem koliko mogu. za to što si naveo zzr je odličan!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 31 postova
  • Lokacija: Osijek
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT

Definitivno najbolji izbor za sportturig vožnju je ZZR 600 u klasi do 750 ccm.Vozim ga već 3 godine i do sada mu nisam našao niti jednu manu izuzev kočnica.Nakon više od 30 godina staža na raznoraznim motorima ZZR mi je najpotpuniji motor za svakodnevnu upotrebu i duga putovanja.Konkurira mu samo Honda CBR 600 F koja je za nijansu bolja ali i skuplja. Uz malu izmjenu Givi touring vizira i opletena crijeva za koćnice dobije se odlićan motor. Na novijim modelima se podešava tvrdoća prednje vilice tako da nema problema u vožnji. I u Motorrad testu na 50 000 km je prošao bez imalo gubitaka na performansama i bez većih zamjerki.Svakako preporuka kupiti noviji model, a od 2003. godine ima i kromirane auspuhe što je bila jedna od rijetkih zamjerki zbog korozije prirubnice i lonca

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 488 postova
  • Lokacija: Smederevo
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T

zzr 600 je definitivno bas ono sto je Rasa opisao, 93 godiste stvarno ima bolji odziv od novijih masina ali to je verovatno zbog usaglasavanja sa euro standardima. Ja licno ne mislim da su kocnice na njemu bas toliki problem pogotovo za turing. Meni su recimo posle njega kocnice na Suzukiju predstavljale veci problem zbog brzine reakcije, ne kazem da su na Suzi lose vec da je to samo stvar navike. U svakom slucaju dobra kupovina a i lako se posle prodaje kad resis da ga zamenis. Srecno sa kupovinom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 264 postova
  • Lokacija: Banovo Brdo

Ja licno, taj motor nisam vozio ali od kada sam bio klinac pamtim ZZR (kakav su utisak ostavljela ta tri slova!!!)

 

ha ha ha, ne pričaj mi ništa. kad sam bio osnovna škola ispred jedne zgrade u komšiliku bila je parkirana 1100-ka. kakav je to bio doživljaj za mene...  :D

 

nema na čemu Grga, drago mi je da pomognem koliko mogu. za to što si naveo zzr je odličan!

Ako mozes meni sa 500 evrica ;D ;D

 

Ra$o,al' si nacitan. ;D

zzr 600 je po meni naj bolji motor u toj klasi,za te pare.Mnogo je laksi za voznju od cbr-a,fzr-a.Kocnice su dobre.Meni koci bas dobro.Nisam primetio nista lose.Po meni i lepsi. ;)

Ja ga vozim i zadovoljan sam.Sad ga prodajem,jer hocu da kupim nesto mladji( od `96-tog god.)

 

ps.Ra$o,moracemo uporedni test.

 

"zzz" sa foruma se zgranuo kakvo kocenje ima zzr(moj). ;D Isao je iza mene i malo je falilo da me  pocepa po auspuhu.Ja sam se zaustavio,nista sad specijalno brzo,a on je morao da prodje pored mene(milimetri su bili u pitanju),da bi se zaustavio.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 9 postova
  • Lokacija: Kikinda

Vozio i navozao se sa ZZR-om. Meni licno je bio perfektan.I dan danas mi je zao sto sam morao da je prodam.Kupio kucu, znaci jedino finansijski razlog je presudio da se razdvojimo. Za voznju je lagana. Ladno fulio cbr f2,suzu gsxf. 235km je krajna granica koju sam mogao izvuci iz nje.Izduv 4u1 rucni rad.Po mome jedina mana prednje vesanje. dva tri puta prokliznuo u krivini ( jedva ispravio) i jednom neki lik sa lajkom se ukopao ispred mene i morao naglo zakociti i ted isto mi proklizo prednji kraj. Masina je bez mana jedino menjac je pocela da izbacuje iz druge brzine. Drugari mi pricali koji su vozili zzr-a da joj je to generalna mana.ispod sedista nemozes nista odloziti tako da treba il kofer il tankpod.A da zaka je bila 92god.I nemogu da se pohvalim da sam imao neke ekstra gume montirane tome prepisujem i proklizavanje prednjeg kraja.Gde god se pojavis sa zekom neces se osramotiti.Izgleda masivan i 100ks je dovoljna  da se provozas za svoju dusu.Nekazem da nema bolji od nje.da mogu opet bi kupio zzr-a.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 105 postova
  • Lokacija: Bg
  • Motocikl: KTM 790 Adventure R, Suzuki DRZ400 i ženina Yamaha TW125 :-)

Pozdrav ZZR-ovcima,

 

Vozim zzr600e 1994 prešao 31000km.

 

Moja zapazanja su:

 

- skoro sam vozio cbr600 1995 u jako dobrom stanju i razlika je ogromna - barem za mene. Prvo u gabaritima cbr  mi je bila kao igracka(nista negativno ne kazem za cbr) u poređenju sa zzr600, cbr je dosta tvrdji motor, položaj sedenja je drugaciji vise si nagnut napred - kao da nisu ista klasa motora.

 

- na zzr600 suvozac je u raju sto se tice udobnosti posebno ako jos imas kofer.

 

- prednje kocnice imaju na ručici onaj gumeni osecaj, što mislim da bi se poboljšalo sa pancir crevima - inace je kocenje u redu. Sa kočenjem u krivinama nikakvih problema nisam imao ni sa prednjom ni zadnjom kočnicom.

 

- sa menjačem ne smeš biti nežan - konkretno i odsečno. Meni se bas ne sviđa.

 

- ubrzanje je jako dobro - do 8000 obrtaja cepa, a od 8000 rastura.

 

- vetrobran je prilično nizak. U normalnom položaju sedenja vetar tuce u grudi(ja sam visok 180cm) i pošto si nagnut malo napred od grudi se spusta u prepone, što na dužim vožnjama uopšte nije prijatno ni zdravo. Takođe kada zalegneš, želeći da se malo omoriš(ugreješ) od vetra buka u ušima bude ogromna (imam dobru kacigu) zato što ti vetar bije pravo u vizir. Ovih dana idem kod onog Ivana da mi pravi touring vizir - mislim da će biti posle druga priča.  Inače za kraće vožnjice po gradu ovo nije nikakav problem ali kad ideš na more ili si duže na auto putu onda je problem, barem meni , mozda sam  ja osetljiv.

 

- u zadnjem točku onaj gumeni ublaživač zaista se rasturi. To sam rešio, za sad, tako što sam sam nalepio po 4mm tvrde gume na svaki krak i sad je ok.

 

- potrošnja odlična - 5L na 100km normalne vožnje.

 

- mislim da u klasi 600ccm nema boljeg spor/touring motora i čak mislim da je i za mnoge starije 600ccm R  motore ZZR pojam.Yamaha Thundercat 600 mi takodje izgleda interesantno ali je nisam vozio.

 

Ovo je samo moje mišljenje i moj doživljaj ovog motora u poređenju sa nekim drugim koje sam vozio. 

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 21 postova
  • Lokacija: subotica
  • Motocikl: yzf750r i savage 650

pozdrav!!!!!!!imam jednu kombinaciju da menjam auto za zzr600 92 god ali izbacuje iz druge,neznam koliko je komplikovano otkloniti taj kvar i koliko bi me kostalo........

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 65 postova
  • Lokacija: beograd
  • Motocikl: Gpz 500s-Cbr 600f

Pozdrav.Da li sa prerađenim vizirom mogu normalno da sedim(bez zaleganja) do 150kmh.Visok sam 184cm.Imam gpz 500s i ubija me vetar na 90 kmh.

Vozio sam ZX6R i odgovara mi položaj sedenja.Pitanje je da li je isti polozaj sedenja i na ZZR 600 ili cbr 600f.Planiram da promenim kategoriju.U obzir dolazi i gsx 600f.

Meni je u stvari problem moja visina.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Andragog, 4683 postova
  • Lokacija: On off road
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05

evo i rase...  ;D

 

e sad, zzr je sport turer, pretpostavljam da i ne očekuješ neku ful sportsku spravu jer tada bi verovatno gledao fzr600r i slično.

imaš dve varijante zzr, d model koji se proizvodio do 93 i E model koji se proizvodio od 93-2004 skoro nepromenjen. e model je dosta lepši i moderniji ali je u osnovi agregat i vešanje isto, drugačiji je ram i dodat je ramair sistem.

 

ja taj motor veoma volim pre svega jer je masivan i velik, veći je od današnjih litri. udoban, lepo vuče, ekonomičan itd.

mane su mu za nekog velika tešina, zatim loše kočnice, nekomunikativan prednji kraj i visoko težište.

što se tiče sportske vožnje, ja nisam vozio ništa slično pa ne mogu da dam direktno poređenje ali... motor lepo vuče do 10k rpm, onda promeni karakter i tako nastavlja do crvenog. možeš da se vozikaš lagano i šaltaš na 4000 obrtaja, lagano zavrneš gas u 6. i čas posla si na 200km/h.

 

obaranja... možeš da ga rušiš dok ne počneš da stružeš patikama po asfaltu i to bez ikakvih problema, onda malo pomeriš stopalo i nastaviš da ga obaraš još niže. ja sam to sve radio sa mojom zadnjom gumom koja je četvrtastog profila i pretvrda, da sam imao bolju gumu bilo bi još bolje. moj motor ima jedan izduv i ja sam ga glat češao prilikom obranja (izduv je malo pomeren u stranu jer je velik pa da ne bi češao viljušku). prednji kraj je dosta mekan i ne pruža neke povratne informacije, ako mu staviš tvrđe opruge i gušće ulje popravićeš stanje. kočnica je stvarno loša, ali kad se navikneš na nju nije problem, ja imam i pancirna creva (ali imam obične pločice, ne sinter) i stvarno je frka za doziranje, kočenje u krivini ZABORAVI jer te momentalno ispravlja usled mekanog prednjeg kraja.

 

menjač je standardni kavasaki, ako mu nađeš caku nećeš ni ostetiti da si promenio brzinu, ako mu ne nađeš mislićeš da ti je nešto otpalo kad šaltaš iz prve u drugu. rešenje pri oštrijoj vožnju (tu ne možeš da mu nađeš caku  :)) je brz i inergičan pokret nogom i to je sve.

ako ti motor treba isključivo za jurcanje onda nije najbolje rešenje jer jednostavno nije za to, ako hoćeš da se voziš udobno i ekonomično i povremeno da se izdivljaš onda je super.

 

e model se pravio desetak godina neizmenjen tako da i za delove nije problem, a i to je potvrda da valja.

sve u svemu jako je dobar motor, kažem ti ja ga volim, mada inače volim kawe, direktna konkurencija to modelu iz 93 (moj je 94) je cbrf2 i suzuki gsx600f, honda je malo bolja za sportsku vožnji zbog prednjeg kraja i kočnica ali je zzr masivniji i meni lepši. suzuki je u to vreme bio sto godina unazad i sa snagom i sa izgledom, jednostavno taj gsx-f je katastrofa. na F2 se malo drugačije sedi, ja je nisam vozio samo sam zagledao ali je nakako višlji upravljač (ne samo heblovi već komplet trouglovi) i gore joj je kupola nekako uža, mislim da je ipak zzr motorčina za to sve.

 

a da, kasniji modeli su dobili regulaciju prednjeg vešanja. i prerađenj im je ramair, valjda zbog normi o izduvnim gasovima, ali kruže priče da je prvi model, onaj iz 93 bio daleko najbrži. što se tiče samog agregata i menjača nije bilo izmena.

 

ja sam 90+kg i sa devojkom mea vuče svuda na nekih 4-5k obrtaja, bez ikakvih problema. ali ako hoćeš da pretičeš maoraš da ga malo zavrtiš, ipak je 600cc.

 

potrošnja je od 5.5 do max 7.5 litara, i to kombinovanog prženja po gradu i pun gas na auto putu.

ima pregledne satove i što je kod turinga korisno pokazivač nivoa goriva.

 

ja imam mra racing vizir koji je osim lepog izgleda neopevana katastrofa jer je kratak i preko 150 moram da zaležem. ako staviš turing vizir na njega kažu da možeš opušteno da voziš 200km/h ispravljen sa tank torbom ispred sebe, ako nisi preterano visok. što se tiče položaja sedenja klasičan je turing, podignuti heblovi i spuštni nogostupi (otud češanje patikama  ;)) sedište je prostrano i udobno kako za vozača tako i za suvozača, jedino jemalo klizavo i u vožnji klizneš napred ka rezervoaru. neki su se žalili na bolove u podlakticama ali ja nisam imao problema. mene je jedino zezao donji deo leđa ali kad sam vozio ceo dan sa malo prekida i odmora.

 

uz svu težinu i veliko međuosovinsko rastojanje motor je stabilan na pravcu i pri velikim brzinama. ali zato ne voli kratke i spore krivine i tu ga ne treba forsirati. prilikom ulaska u krivinu i obaranja prilikom oštre vožnja moraš biti odlučan, nema premišljanja inače si naj...

 

šta da ti kažem, ja sam veliki ljubitelj zzr-a kako velikog tako i malog pa sam verovatno subjektivan. predlažem ti da probaš motor pre nego što se odlučiš definitivno za njega jer nije baš za one koji vole da sve ide glatko i bez nekog velikog napora (mislim da sportsku vožnju, turing obavlja besprekorno). na kraju krajeva najveća mana su mu kočnice.

Pravi opis iz prve ruke ! Jeste da je tema iz 2007. ali ne menja stvar !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ne silazi, 6313 postova
  • Lokacija: Vrmdža, Sokobanja
  • Motocikl: konzerviran

Zzr600 iz 2008 ne postoji!

Tačnije to je ZX6 za američko tržište...pa sad čovek ne može da bude načisto kako će ovdašnja banana administracija na to da gleda.

Najviše volem varijantu "puj pike ne važi"

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Zainteresovan, 558 postova
  • Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB
  • Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250

Ja imam bas taj ZZR 600 "sto ne postoji" :D  I u USA se zove ZZR, moj je 2005. i proizvodio se do 2008 ( nepromenjen ). Baziran je na ZX600J, odnosno ZX-6R modelu 2000-2002, pa te mozda to zbunilo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja