Mik 71 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Informaciju sam dobio od kolege "noveski 150". Pre oko mesec dana su imali samo jos jedan kompresorcic, pa bi (posto ima interesenata) bilo dobro da se objavi broj telefona prodavnice za raspitivanje. @Boban Cena kompresora: ne secam se, secam se samo da mi se dopala i da sam za te pare resen da ga isprobam. Ali ako kolega "noveski 150" obznani broj telefona lako cemo. "noveski 150", aj' stavi ovde broj telefona prodavnice. (Hvala unapred.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
zec 170 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Beograd Motocikl: mts 620 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva u upotrebi kvalitetnog kompresora za pumpanje guma na 12V? Koji ste koristili i da li ste zadovoljni ucinkom? Neko je vec ostavio link za Slime Power Sport Tire Inflator 40001 (slime) koji se nije bas proslavio na stranim forumima. Takodje u Louis-u se prodaje Airman air compressor slicne cene (10002998). Koristio sam ranije neka kineska tandrkala kojima nisu bili ispravni manometri, a bili su takodje prilicno veliki da bi ih nosio na motoru. Ok je imati cep ili pecurkicu za krpljenje, ali ako treba dopumpati gumu lakse je elektricnom pumpom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
đunta 3005 Napisano Januar 20, 2012 Ne silazi, 5847 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva u upotrebi kvalitetnog kompresora za pumpanje guma na 12V? Koji ste koristili i da li ste zadovoljni ucinkom? Neko je vec ostavio link za Slime Power Sport Tire Inflator 40001 (slime) koji se nije bas proslavio na stranim forumima. Takodje u Louis-u se prodaje Airman air compressor slicne cene (10002998). Koristio sam ranije neka kineska tandrkala kojima nisu bili ispravni manometri, a bili su takodje prilicno veliki da bi ih nosio na motoru. Ok je imati cep ili pecurkicu za krpljenje, ali ako treba dopumpati gumu lakse je elektricnom pumpom. Ja imam Slime auto komplet, nisam tad znao da postoji manji, velika boca i kompresor, kupio u nekom telešopu u Golsvortijevoj u Beogradu, bio oko 25€. Kompresor radi odlično, probao na autu i korektno precizan manometar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
severian 7925 Napisano Januar 24, 2012 REWadventure.com, 6954 postova Lokacija: lk=f(t) Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sada male kineske kompresore. Ja sam viđao u tempu. Manometar imaš u maxmomentu, po ceni pljeskavice Nema razloga da za ovo daješ veće pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Zog 525 Napisano Jun 27, 2015 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Split Motocikl: Honda CRF 250 L Prijavi odgovor kao problematičan Manometar kalibriraš sam, napumpaš gumu uz pomoć ispravnog manometra na 2,5 bara, skineš kazaljku sa tog nepouzdanog, spojiš ga na napunpanu gumu i vratiš kazaljku na 2,5 bara, i to je otprilike to. using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
lord_oblivion 1258 Napisano Jun 28, 2015 Ne silazi, 6106 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT600E 3TB ADV '90 Prijavi odgovor kao problematičan Da li lepkom iz Louis kompleta za TL gume mogu da se lepe zakrpe na unutrašnjim gumama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Bane je 352 Napisano April 4, 2017 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Boka Kotorska Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Aj da pitam ovdje da ne otvaram temu... Jel ima neko iskustva sa gumama Sava Mitas? Našo sam 80e zadnja. Kakva god da je bolja je od ove koje sad imam Bridgston stare 8 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites